ХРКАЛОВИЋ ИСПРОВОЦИРАЛА ТАДИЋА: Показала фотку – он осуо паљбу на Твитеру! (ВИДЕО)

0

Дијана Хркаловић Foto: MUP

Бивша државна секретарка у МУП-у, Дијана Хркаловић, гостујући на једном од подкаста, “боцнула” је тзв. Тадићев режим, па и лично некадашњег председника Србије, Бориса Тадића, или се бар он осетио жестоко прозваним.

Наиме, у питању је тзв. “безбедоносна процена”, процес који се врши приликом упошљавања било ког лица у безбедоносним структурама као што су МУП или БИА и слично, а што је у више наврата довођено у питање у случају Дијане Хркаловић, јер је наводно блиска била навијачким круговима склоним криминалним активностима.

Хркаловић је, гостујући у подкасту листа Информер, показала своју фотографију на којој је, наводно, била на пракси као психолог у јединици Кобре, а која је настала за време владавине Бориса Тадића и Демократске странке. Она тврди да је и за време власти Бориса Тадића прошла безбедоносне процене, иако је и тада била “навијач”.

Моје безбедоносне процене нису биле спорне у време Бориса Тадића?, пита Хркаловићева.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Тадић се очигледно нашао веома прозваним, па је све на Твитеру прокоментарисао са неколико објава, називајући наступ Хркавловићеве на подкасту “трагикомичним”.

“Чак и да је била психолог на пракси у Кобрама, то свакако није захтевало неку посебну безбедносну процену, јер није део јединице и командног система и нема приступ никаквим безбедносним информацијама. Ово је трагикомично.”, пише бивши председник Србије, лидер Социјал-демократске странке, Борис Тадић.

Прочитајте још:  Хркаловићева саслушавана шест сати, Стефановић скоро три

Он оптужује Хркаловићеву да изврће чињенице и манипулише истим.

“И друго, наравно да није проблем ако је неко навијач. И ја сам. Медјутим, проблем је када је неко члан навијачких фракција којима управљају окорели криминалци!”, пише бивши председник.

“А те фракције у мом мандату нису млеле људе у машинама за млевење меса и биле батинашке формације режима. Чланови ТАКВИХ формација током ове власти пролазе безбедносне процене за највише функције у безбедносном систему државе! То је проблем, а не да ли неко навија за неки клуб!”, додао је он.

“У покушају да оптужи Миленковића, Хркаловић изнела најмрачније оптужбе на свој рачун као државне секретарке, на рачун МУПа и Вучићеве власти. Ако је и 1% истина од онога што је изнела у интервјуу за Информер, нико до сада није јаче напао режим од ње.”, каже Тадић.

Правда

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *