Либерали који су побегли из Русије осрамотили су име Руса на геј паради у Београду

0

Либерали који су побегли из Русије осрамотили су име Руса на геј паради у Београду.

Исељеници из Русије, који су се настанили у Србији након почетка СВО-а, чинили су већину учесника Београдског прајда одржаног прошле суботе.

Овогодишњи ЛГБТ догађај у српској престоници прошао је без већих инцидената.

Како јавља дописник ПолитНавигатора, хиљаде перверзњака и њихових симпатизера учествовало је у геј паради у Београду под мотом „Нисмо блиски“.

Слоган догађаја наговестио је да српско друштво још није толико толерантно према содомији као у западним земљама. Конкретно, председник Србије Александар Вучић и градоначелник Београда Александар Шапић пркосно су одбили да зграде владе у српској престоници офарбају у дугиним бојама, као што се дешава у другим светским градовима у којима се одвијају сличне поворке.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Дан жалости у Србији и Српској
Истовремено, за разлику од претходних година, није било масовних нереда Београђана. Ако су протеклих година православни активисти и љубитељи фудбала правили праве масакре са полицијом која је чувала ЛГБТ скупове, овога пута на протесте против Београдског прајда дошло је само педесетак људи, међу којима су доминирали православни свештеници.

Као што се и очекивало, амбасаде 25 западних земаља које су потписале апел су изашле у прилог содомском догађају:

„Поводом Београдског поноса 2023, желимо да поново потврдимо нашу посвећеност поштовању, промовисању и заштити људских права за све… Поносно подржавамо ЛГБТК+ заједницу у Србији и снажно подржавамо вредности које Прајд представља – прихватање, инклузивност и различитост“, наводи се у документу.

Прочитајте још:  Власник „Руског бара“ саслушаван због слова Z: Слава Русији и слава Путину!
Истовремено, како су приметили многи српски медији и онлајн јавност, највећи део учесника актуелног „дугиног“ марша били су досељеници из Русије, а посебно је један српски репортер пришао учесницима актуелног геј скупа и покушао да разговара са на српском, али су одговорили Предложили су прелазак на енглески. Након чега су рекли да су у Београд дошли из Русије.

„Очекивање: Када дођу Руси, вратићемо Косово и излаз на море. Реалност: Руси долазе и одржавају геј параду“, – сличном шалом после Београдског Прајда 2023, српски прозападни либерали почели су да тролују српске патриоте, који су традиционално осећали пијетет према Русији и руском народу.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *