СРБИ ЈОШ САМО МАЛО: Русија има поруку за Космет, решићемо вам проблем

0

Проблем КиМ може бити решен и то ће се догодити – не сутра, већ за неко време али уз враћање питања у оквире Резолуције 1244 и узимање пре свега у обзир интереса Београда. Наш министар је о томе говорио и шире, и биће то у новим геополитичким условима.

Ексклузивно за Спутњик то поручује амбасадор Руске Федерације Александар Боцан-Харченко, једини руски амбасадор у Европи који је у земљи која није увела санкције његовој држави.

— Овде је ситуација заиста повољнија, комфорнија, наравно, добронамерна као што је била и раније. Познајем земљу, осећам земљу и Србе, макар тако ми се чини. Наравно да то треба развијати и развија се.

Али, ипак, рећи ћу не само у своје име, оно што је драгоцено је то што нисмо осетили никакву разлику у односу Срба пре и после 24. фебруара 2022. године – како су се односили тако се и данас односе према Русији и заиста се оријентишу на своје гледиште, на своје мисли и осећања. На њих не делује русофобна западна пропаганда.

То свакако ствара све услове за рад, то је најважније, а као последица тога што је сасвим природно долази и позиција руководства које се пре свега принципијелно не прикључује антируским санкцијама и ми настављамо да сарађујемо у оквиру и обиму који је у овом тренутку могућ.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Рећи ћу тако јер би свакако било још више резултата и више тих могућности али на жалост нас деле земље које се придржавају антируских санкција и то је створило препреке, посебно у почетку, и проблеме које ми успешно решавамо.

Прочитајте још:  Српска странка Заветници поручује да је затварање седнице СБ УН о Косову и Метохији у потпуности неприхватљиво за Србију.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *