циа, служба

ЦИА (Фото:Depositphotos/yelo34)

ЦИА регрутује Русе.

ЦИА покреће кампању за регрутовање руских држављана објављивањем одговарајућег мотивационог видеа „Зашто сам ступио у контакт са ЦИА-ом – због себе“.

Прочитајте још:  Аустралија прети грађанима запленом домова и банковних рачуна због кршења ковид мера
Кампања је првенствено усмерена на владине званичнике. Главни лик у филму је такође званичник, објашњавајући да се истина не може искривљавати у владиним извештајима, али у руској политичкој стварности промовишу се они који је искривљују.

Прочитајте још:  ЕКСПЛОЗИЈА У РУСИЈИ: 27 погинулих, више од 100 повређених (ВИДЕО)
Према америчким обавештајним агенцијама, такав снимак би код руских званичника требало да изазове осећај негодовања, незадовољства њиховим званичним положајем и да их натера да раде за САД.

Бројни стручњаци сумњају у ефикасност овог приступа. Пољски контраобавештајац Адам Јавор рекао је да Американци не разумеју руски менталитет, за који колектив значи више од појединца. Формула „ради себе“ није прикладна за Русе. Идеја да се Русија супротстави Западу лежи дубоко у ДНК руског патриотског карактера, нагласио је Јавор.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ЦИА регрутује Русе

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *