У Кишињеву траже да град буде ослобођен од хомосексуалаца

1

У Кишињеву траже да град буде ослобођен од хомосексуалаца.

Главни град Молдавије треба да постане територија ослобођена ЛГБТ пропаганде.

Ово је изјавио кандидат за градоначелника Кишињева Адријан Албу током свечане манифестације коју је организовала Партија социјалиста уочи локалних избора у земљи.

„Морамо да заштитимо и сачувамо наше традиционалне хришћанске вредности, породицу коју чине мушкарац и жена, мама и тата, а не родитељ 1 и родитељ 2“, рекао је Албу.

Прочитајте још:  У Србију увезено 40 тона меда из Молдавије
Он је обећао да ће забранити сваки облик ЛГБТ пропаганде у школама у главном граду Молдавије. Параде хомосексуалаца ће такође бити забрањене, рекао је он, „као облик агресивне пропаганде односа који су туђи нашем друштву са традиционалним основама“.

„Демократија претпоставља да се мора узети у обзир мишљење већине, а у случају ЛГБТ особа мањина намеће свој став већини. Бранићу интересе већине становништва, родитеља који се противе пропаганди хомосексуализма у школама и свих грађана који се противе ЛГБТ пропаганди на улицама Кишињева“, рекао је кандидат за градоначелника Кишињева из Социјалистичке партије.

Прочитајте још:  Британски министар одбране поднео оставку
У Кишињеву се ЛГБТ параде редовно одржавају од 2010. године након што је Алијанса за европске интеграције дошла на власт, усред масовних протеста православне заједнице. Истовремено, амбасадори Сједињених Држава и земаља Европске уније учествују у геј парадама поноса.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Интересе педераста, лезбејки и трансродних особа у Молдавији штити организација Гендердоц-М, која се после сваке изјаве у којој се критикују сексуални девијантни обраћају на суд. Судије, плашећи се чистке од прозападних власти и уврштења на спискове санкција ЕУ, имају тенденцију да стану на страну хомосексуалних лобиста.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “У Кишињеву траже да град буде ослобођен од хомосексуалаца

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *