Јучерашња акција на Косову и Метохији изведена од стране странаца у шиптарским униформама

2

Како ексклузивно сазнајемо из поверљивих извора акција која је јуче спроведена на Косову и Метохији, где су Срби упали у сачекушу, извели су странци у шиптарским униформама!

Према подацима које смо ексклузивно добили терористичка акција над Србима код манастира Бањска није дело само тзв шиптарске полиције, већ странаца у шиптарским униформама.

Сачекуша у којој је четворо Срба изгубило животе а више њих рањено, од којих се неки још увек боре за живот, изведена је од лица која говоре енглеским језиком.

На овај податак упућује и чињеница да је подручје на коме се десио напад на Србе српско подручје, познато Србима и припадницима КФОР-а који је редовно патролирао и прелетао хеликоптером снимајући сваки део.

Наш извор додаје и да су сви страдали и рањени Срби ране задобили са велике удаљености, снајпером великог калибра, што потврђује наводе да је акције унапред припремљена и зона напада опкољена.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Јучерашња акција на Косову и Метохији изведена од стране странаца у шиптарским униформама

  1. Svašta ljudi pišu … nikome nije zabranjeno da izmišlja i zamajava javnost…
    One poginule teško mogu vratiti …
    Naravno da ovakve smutnje ne smiruju situaciju na terenu, naprotiv.
    Bilo bi dobro da neki idioti razmisle o posledicama ovakvih pisanija, odgovornosti neke mora biti prema narodu koji tamo živi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *