Дачић: Снимак на коме се наводно види Радоичић – подвала

0
Ивица Дачић

Ивица Дачић. (Фото: Јутјуб)

Дачић: Снимак на коме се наводно види Радоичић – подвала.

Прочитајте још:  Веизовић: Како смо вратили Русији што је блокирала Резолуцију о Сребреници и сачувала КиМ резолуцијом 1244 у саставу Србије
Потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је да је Аљбин Курти једини кривац за све што се десило и додао да снимак на коме се наводно види Милан Радоичић, а који је објавио косовски министар унутрашњих послова, није од ноћи када се догодио инцидент, односно да је реч о подвали.
„Овде покушава да се докаже и покаже да су Милан Радоичић или Звонко Веселиновић ти који су спроводили ове акције. Они би највише волели да су наишли и на Мојсиловића јер им треба веза са Београдом, хоће да кажу да неко то увози са стране. С друге стране кажу да је Вучић организатор, а са друге стране да смо се одрекли и пребацили све на Косово“, навео је Дачић.
Истиче да то није тачно и да се Београд бори за мир, за права Срба и да неће дозволити да дође до даље ескалације свега овога, „да не бисмо имали пламен који се не може зауставити“.
„Бедно је да се на овакав начин, на рачун сопствене државе, жели доказати да су Срби терористи који су у свему томе учествовали“, рекао је Дачић.
Прочитајте још:  Понош шокиран што није истопио све тенкове
Дачић наглашава да му није јасно по ком члану Резолуције 1244 или Бриселског споразума је на северу Косова била косовска полиција.
„Не оправдавамо било какве насилне акције, жалимо због убиства полицајца, губитка живота Срба, што је дошло до таквог инцидента који није у интересу Србије“, рекао је Дачић гостујући на РТС-у.
Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=Zxw5Xi-UiSE&t=2s

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *