Нема сумње да су у догађајима у Бањској учествовале стране службе

1

(фото:Косово онлајн)

Председник Србије је рекао да нема никакве сумње у то да су у догађаје у селу Бањска умешане стране службе.

“Неће бити колона као из Карабаха иако то желе и чекују”, рекао је Вучић истакао да је Курти ујединио све Србе, на све могуће начине.

Вучић је објаснио да ситуација на КиМ “ври” и да су људи страдали у недељу за све Србе на северу мученици и свеци.

Он је међународну заједницу позвао да не притиска Србију, јер “они знају ко је за ово крив”.

“На три мртва сународника ће нам рећи ‘ви нисте интервенисали’, са правом, а да сам интервенисао са правом би ме питао неко што сам убио 5.000 људи. Шта год урадио нема добре одлуке за мене, а неко мора да је донесе”, каже Вучић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Он је додао да би формирање Заједнице српских општина на северу значило да је полиција тамо у српским рукама, што Курти не жели, и најавио даљу борбу.

Вучић је поновио да се признање тзв. Косова неће догодити док је он председник Србије и подсетио да се заветовао и на устав Србије и на Мирослављево јеванђеље да ће водити рачуна о КиМ.

РТ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Нема сумње да су у догађајима у Бањској учествовале стране службе

  1. Događaji u selu Banjskoj na KiM, koji se dogodiše 24. septembra 2023. godine, kada nastradaše trojica Srba i jedan policajac nose u sebi borbe nacionalizma srbomrstvo i nenormalno ponašanje onih koji su pokušali da nam otmu južnu pokrajinu. Sada se okrivljuje poslušnik Kurti, a on sve radi pod nadzorom i savetima „nadređenih“ amerikanaca, engleza i nemaca. Sve bi se najbolje završilo kada bi nabrojani naši neprijatelji sklonili ruke i mozak sa KiM, ovako biće svašta, a trpi lokalno stanovništvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *