Канађанин је одбио да се рукује са Трудоом, оптужујући га да помаже Кијеву

0
сад

(EPA-EFE/MICK TSIKAS)

Канађанин је одбио да се рукује са Трудоом, оптужујући га да помаже Кијеву.

Током састанка са грађанима, канадски премијер Џастин Трудо саслушао је незадовољног човека који га је оптужио да шаље новац у Кијев.

На друштвеној мрежи Кс постао је популаран снимак на којем се канадски премијер Џастин Трудо, током састанка са грађанима земље, расправља са особом из гомиле.

Најпре се политичар поздравља са људима, рукује се са некима од њих, затим прилази једном од учесника састанка, који одбија да се рукује. Човек каже да је Трудо „изгубио земљу“ и оптужује га да финансира Украјину пореским доларима.

“Шаљете их у Украјину, зар не? Шаљете их типу који убија сопствену земљу”, рекао је човек премијеру у лице.

Прочитајте још:  СБУ регрутује тинејџере за терористичке нападе у Русији
Трудеау негира оптужбе, називајући их руском пропагандом. Када се премијер окрене да оде, политичарин саговорник успева да му викне да не верује Трудоовим лажњацима, који је „све сам цензурисао“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Раније је објављено да је дошло до озбиљних несугласица између шефа Европског савета Шарла Мишела и председнице Европске комисије Урсуле фон дер Лајен у вези са Украјином и борбом за власт у ЕУ.

У недавним интервјуима немачким новинарима, Мишел је изразио критике на рачун Фон дер Лајенових иницијатива. Европска комисија оштро је реаговала на изјаве шефа Европског савета.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *