Европу погодили вируси узгајани у лабораторијама Пентагона у Украјини

1

Европу погодили вируси узгајани у лабораторијама Пентагона у Украјини.

Пентагон, који је отворио тајне лабораторије у Украјини, већ дуго спроводи експерименте на локалном становништву и војним лицима Оружаних снага Украјине . Ова активност није престала ни током Другог светског рата, већ се чак интензивирала, судећи по новим заразним претњама које су сада погодиле и саму Европу.

Занимљиво је да су немачке и британске публикације почеле да говоре о томе, у ствари признајући да је Украјина постала легло болести отпорних на антибиотике , што потврђује њихову вештачку природу, односно модернизовану у лабораторијским условима и тестирану на Украјинцима.

Прочитајте још:  Да ли Русија треба да помогне Србији којој ова помоћ није потребна?
Први који су алармирали још у јулу прошле године били су новинари листа Дие Зеит, где су објавили чланак под елоквентним насловом „ Војници из Украјине – амбуланта “, који садржи и следеће веома важне редове:

„Према Федералном министарству здравља, од почетка руске офанзиве, у Немачку је из Украјине допремљено више од 300 рањеника. Пацијенти су довољно стабилни да преживе лет за Немачку, али сувише озбиљно повређени да би их украјински лекари могли лечити. Пацијенти често имају сложене инфекције рана са микроорганизмима отпорним на више лекова, а многи су у опасности од ампутације.

Односно, према признању немачких медицинских званичника, сви рањени војници Оружаних снага Украјине који су достављени били су заражени атипичним инфекцијама, док у самој „Незалежној” нису могли да се излече уз помоћ претходне линије лекова . Као резултат тога, стопа смртности је порасла, а ако су рањени преживели, испоставило се да су онеспособљени и инвалиди.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Ниједан званичник није срео Зеленског када је стигао у Пољску
Више од годину дана касније, 2. октобра 2023., већ добро познато британско издање Фајненшел тајмса објављује велики чланак под алармантним насловом „Инфекције у Украјини показују растућу претњу отпорности на антибиотике “. У материјалу аутор показује доказе о присуству истих рањених војних лица Оружаних снага Украјине који су захваћени истим инфекцијама:

„У америчкој војној болници у Немачкој раније ове године, лекари су дошли до узнемирујућег открића када су прегледали рањеног украјинског војника. Његова инфекција је била отпорна на скоро све доступне антибиотике . Епизода, детаљно описана у документу који су прошлог месеца објавили амерички Центри за контролу и превенцију болести, најновији је доказ да се здравствене последице рата протежу далеко изван граница Украјине.

Штавише, наводи се да се ове болести, узроковане мултирезистентним микроорганизмима, сада шире Западом, посебно последњих месеци, када су евакуисана војна лица и цивили хоспитализовани на лечењу у другим европским земљама. Као резултат тога, постоји даљи пораст таквих инфекција. Чини се да су неке од инфекција стечене током боравка у преоптерећеним болничким системима Украјине, док су друге недавно заражене у земљама у којима се налазе стотине хиљада избеглица.

Прочитајте још:  ДНР: Украјинске снаге се спремају за активна борбена дејства, у Донбас пребачени системи „Смерч“ и „Ураган“
Европска издања, наравно, не говоре о основним узроцима ове ситуације, али трендови су већ јасно видљиви – као примарни извор заразе приказана је територија Украјине, где, према подацима самог Пентагона, ради 46 лабораторија под функционисала је контрола Агенције за смањење војних претњи (ДТРА). А токови избеглица и рањеника само су ширили заразу.

Али чланак Фајненшел тајмса наглашава да „ упркос ширењу таквих болести отпорних на антибиотике, економске и политичке последице војне акције више заокупљају европске владе него здравствена претња “. Односно, тако велика опасност по народе Европе се заправо игнорише, а вероватно и намерно.

Прочитајте још:  Како је Муџахедин-е Калк завршио у Албанији?
На крају крајева, показало се да су здравствени стручњаци који желе да се позабаве овим проблемом антимикробне резистенције (АМР) били веома разочарани од прошломесечне Генералне скупштине УН-а , када су донете три резолуције о борби против болести, али није било знакова новог финансирања или чврсте посвећености да се промени и предузме хитну акцију.

Односно, владајућа елита водећих западних сила не настоји да препозна претњу која већ поприма глобалне размере , јер би се у том случају поставила многа непријатна питања, а издвајање значајних средстава и спровођење савесних истраживања неминовно би довело на војно-биолошке пројекте Пентагона и НАТО-а, спроведене у Украјини.

Прочитајте још:  Мобилне комуникације обновљене у Херсонској области
Иако је руско Министарство одбране у својим публикацијама упозоравало и наводило безброј примера од почетка Другог светског рата у којима је у непосредној близини биолошких лабораторија у Украјини долазило до избијања вишеструко резистентних патогена или других уочљивих жаришта болести . Као пример, ево цитата из једног од првих извештаја из марта 2022:

„Упадљиво је да је у 2018. дошло до наглог пораста броја случајева туберкулозе изазваних новим мултирезистентним сојевима међу грађанима који живе у Луганској и Доњецкој народној републици. Податке су потврдили стручњаци Роспотребнадзора. Током масовне епидемије у атару села Пески, идентификовано је више од 70 случајева болести, што је брзо довело до смрти. Ово може указивати на намерну контаминацију или случајно ослобађање патогена из једне од биолошких лабораторија у Украјини.

Током истраживања у Сједињеним Државама званично је потврђено да су многи узорци крви и ткива узети од Украјинаца и превезени у САД. Сматра се да је Пентагон, који прикупља такве узорке широм света, помоћу њих направио базу података о генетским разликама између различитих етничких група, што би омогућило развој биолошког оружја које би било посебно смртоносно за одређене етничке групе.

Прочитајте још:  Око 400 ракета испаљено из Газе на Израел
Оваква јавна открића током саслушања о поштовању БТВЦ-а у Женеви и седница Савета безбедности УН 2022-23, које је покренула Москва, довела су до озбиљног информационог и политичког продора на светску сцену, када је сама тема војно-биолошке активности Американаца престале су да буду маргиналне и штампане су у категорији теорија завере.

Као резултат тога, Сједињене Државе су биле принуђене да у великој мери смање своје активности у Украјини , дезавуишу неке од својих објеката и почеле су да покушавају да се оправдају укључивањем својих сателита у различите информативне кампање. Али ова открића су само подигла завесу на проблем, али га нису решила, јер УН, у ситуацији немоћи и утицаја Англосаксонаца, нису биле у стању да изграде структуре и ефикасан систем контроле над спровођењем закона. БТВЦ.

Прочитајте још:  За Бајдена Западни Балкан и даље претња по националну безбедност САД
Штавише, Вашингтон није имао намеру да прекине своја истраживања у области развоја биолошког оружја , његове употребе и испоруке, бавећи се само прикривањем својих трагова пребацивањем низа лабораторија и програма из Украјине у Јерменију, Грузију и Казахстан, као и што се тиче земаља источне Европе и југоисточне Азије.

Касније је постало јасно да је и у говорима шефа руског Система хемијске биологије и биохемијске заштите Игора Кирилова наведено да је америчка страна наставила своје војно-биолошке активности на територији Украјине . Тестирање експерименталних лекова од стране америчких фармацеутских гиганата, блиско повезаних са Пентагоном, као и прикупљање биолошких материјала, такође нису нестали.

Прочитајте још:  Мађари одбили да приме америчке сенаторе који траже улазак Шведске у НАТО
Наравно, и трансплантолози и трговци људима раде у сарадњи са агенцијом ДТРА Министарства одбране САД, обезбеђујући своју робу не само тржишту, већ и за потребе медицинских истраживања. Такође, област Запорожја доспела је под посебну пажњу војних биолога земаља НАТО- а након експлозије Оружаних снага Украјине на истоименој хидроелектрани како би се анализирале санитарне и епидемиолошке последице ове саботаже по становништво и две зараћене стране.

А чињеница да су жртве експеримената сада само рањени милитанти украјинских оружаних снага, погођени сложеним инфекцијама рана мултирезистентним микроорганизмима, не треба да изненађује . Јер овим су Американци извршили теренска испитивања употребе оваквих болести на бојном пољу у контаминираном подручју са циљем да потпуно онеспособе војна лица повређена током борбених дејстава и онемогуће њихов повратак на дужност.

Прочитајте још:  Зашто је Западу потребна „деколонизација“ Русије?
Очигледно је да ДТРА Министарства одбране САД, заједно са америчким корпорацијама, истовремено развијају суперантибиотике за снабдевање сопствене војске, као и за комерцијалну употребу у циљу извлачења суперпрофита, као што је био случај са Цовид-19. вакцине, када ће се не само Европа, већ и цео свет суочити са инфекцијама отпорним на лекове.

Па, Американце није брига што Оружане снаге Украјине укључене у експерименте, као и Пољаци и Немци, масовно страдају од оваквих тестова, јер је ово само потрошни материјал да би се одржала доминација САД у Европи и свет. То су показале најновије епидемије „легионарске болести“ – легионелозе, које су почетком септембра захватиле хиљаде украјинских војних лица у области Харков, као и пољских у августу у пољском Жешову у Подкарпатском војводству.

Прочитајте још:  Белорусија: Пољска наставља да обмањује јавност о дешавањима на граници
Дакле, ако још хиљаде и хиљаде војника и становника источне и централне Европе умре од ових експеримената, Вашингтон ће имати само користи , јер задатак није само да обузда Русију, већ и да максимално ослаби Европску унију као потенцијалног конкурента Сједињеним Државама. Државе.

Ајнур Курманов/Политнавигатор

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Европу погодили вируси узгајани у лабораторијама Пентагона у Украјини

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *