ЧИЈИ ЈЕ ЈАКОВ ЦРНОГОРАЦ: Магарчење Срба!

0
Јаков Милатовић, црне

Јаков Милатовић(фото:ЦДМ)

ЧИЈИ ЈЕ ЈАКОВ ЦРНОГОРАЦ: Магарчење Срба!

Прочитајте још:  Питање тзв "Прешевске долине" пред Уједињеним нацијама
Каже Јаков да је етнички Црногорац! Таквог народног изражавања до сада није било у Црној Гори. Чуј, етнички Црногорац, попут оног проф или др, то му дође као нека титула, СК диплома о полазнику кумровачке школе или неки други враг. Кажеш да си Црногорац или Црногорац српског поријекла или Србин или Монтенегрин или Милогорац, па ти је све јасно, али ово етнички, па Црногорац, представља нову кованицу у рововима наших националних и идеолошких подјела. Ни комунисти нијесу говорили да су етнички Црногорци, па на ови 100 -постотни Црногорци то не кажу, али зато Јаков каже. А кад он то каже, онда нам се лоше пише – има да обогатимо националну структуру новим етничким Црногорцима! 

И није Јаков ни етнички или неки други Црногорац, него је он Здравков Црногорац. А то вам је тип Црногорца који мазне српске гласове на српској причи, а потом се прави као да лук није јео, нити мирисао и све ради против Срба. Здравко је био први перјаник тог типа Црногораца и изгледа да је своју владу бирао људе по том принципу. Онда није ни чудно што и Јаков каже да је етнички, пардон Здравков Црногорац! Па и Здравко је одмах послије избора 2020. рекао да је 200 одсто Црногорац, а за њим као папагај данас то понавља Јаков! Истина у новој форми, али суштина вам је иста! Намагарчите Србе једном, други пут и трудите се да то урадите и 101 пут! Нема шале, Јаков је одлучио да магарчи Србе гдје год стигне и набија им на нос подршку коју је добио од њих за предсједничку фотељу. Када сам га синоћ видио на НАТО форуму у Будви, с лијева Рајнке, а са десна Милица и Кентера, било ми је све јасно. Срби су опет постали магарци и то не обични, него товарни, који треба да тегље Јакова пуних пет година! И треба да га тегље, када су га изабрали! 

Прочитајте још:  Добили банке на суду, сад им враћају новац
Шта нам уради Здравко, мајко Божја! Поред њега има да заборавимо на Милове политичке и остале керефеке! Када нам забибере ови његови Црногорци има тек тада да се пушимо и димимо, уколико буде имало и шта да се дими. Здравкови Црногорци или етнички Црногорци има да нас усисају као усисивач и неће да нас избаце у облаку прашине, него има да нас тако прераде, осуше и раздуже, да нећемо ни знати јесмо ли људи или нека нова врста људских двоножаца – до сада непозната у свијету! Када те дохвати Здравко и његови Црногорци знаћеш на чему си и више неће бити националне дилеме. Док си рекао „тит“ има да схватиш да више нијеси ни Србин ни Црногорац, нити њихова мјешавина, него да си нови Црногорац чији је центар свијета у стомаку, глава је постала криптовалута, а руке и ноге су нестале нагдје на Менхетну или Вол стриту. Здравков етнички Црногорац нема више снова, има само један – да превари Србе и да се потом том преваром кити и поноси! 

Има о јаду да се забави и Монстат. Како ће се приликом пописа обрађивати овај нови термин и да ли ће бити одређен за рубрику националност или ће морати да се пише нова – попут оне за криминални досије, јер се ради о криминалној превари и магарчењу Срба! Баш бих волио да видим пописницу Јакова до краја године! Уколико се дан по јутру познаје, биће то као нови комунистички манифест и нова кумровачка револуција. Истина, са једном разликом, није јој кумовао Тито, него Здравко! А можда је то и иста она ствар!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Иван Милошевић/Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *