Калињинградски трговци одбили скупе јабуке из Србије и Турске

1

Јабуке (Фото: В. Веизовић / Васељенска ТВ)

Калињинградски трговци одбили скупе јабуке из Србије и Турске.

Калињинградски трговци су привремено одбили испоруку јабуке из Србије и Турске. Производи домаћих фармера продају се у малопродајним ланцима.

Листа главних добављача укључује округе Полесие, Багратионовск и Зеленоград. Истовремено, домаће јабуке су јефтиније од увозних.

„Прошле године калињинградски произвођачи су мало заостајали, али ове године су већ научили да добро раде са мрежама“, рекао је заменик генералног директора једног од малопродајних ланаца Алексеј Елајев, пише Калининград.Ру.

Прочитајте још:  Од „хеликоптер манијa” до празног ћупа
Малопродајна цена јабука је око 39,90 рубаља по килограму. Калињинградски малопродајни ланци очекују да ће локални фармери моћи да снабдевају производе током целе године.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Влада Калињинградске области раније је објавила честитку гувернера Антона Алиханова поводом Дана радника у пољопривреди и прерађивачкој индустрији. Шеф региона се захвалио специјалистима на труду.

Каљининград.ру

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Калињинградски трговци одбили скупе јабуке из Србије и Турске

  1. Srbi treba da se okrenu sebi, ne zaboravimo 1878 god. kada je Rusija htela da pokloni JI Srbije Bugarskoj. San Stefanski mir. Nema prijatelja samo interes. Rusija je ipak okrenuta Aziji, a mi smo oduvek Evropa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *