Сутра још један редован лет Ер Србије из Тел Авива за Београд

1

Ed Rieker/AP Images Air Serbia

Сутра још један редован лет Ер Србије из Тел Авива за Београд.

Прочитајте још:  Хаос у Приштини због Охридског споразума: Опозиција тражи Kуртијеву оставку, окупљени бацили димне бомбе на зграду Владе!
Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас да још један редован лет српског авио-превозника Ер Србија креће из Тел Авива за Београд сутра око 19 часова.

„Сви треба да будемо поносни на нашег националног авио-превозника, он и даље лети, нису оставили наше грађане на цедилу. Бескрајно сам им захвална, они су наша дика и понос. Имају своје безбедносне контроле, безбедносне механизме, нико више не лети, ми поносно летимо”, рекла је Брнабићева за ТВ Хепи.

Прочитајте још:  Украјински медији: Украјина тражи од Србије забрану филијале Медведчука
Навела је да је синоћним ванредним летом 127 држављана Србије стигло у Београд ноћас око 1 сат и 45 минута.

„Председник и ја смо испратили тај лет, са читавим тимом Ер Србија. Имали су сат времена да се укрцају у авион, било је два авиона на аеродрому. Напали су нас а да нису знали да ми радимо на томе. Знали смо да тамо постоји група грађана који су отишли на путовање у Тел Авив лоу кост компанијама, које су одмах након почетка нестабилности отказали летове”, објаснила је Брнабићева.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Рекла је да је Ер Србија једна од ретких компанија која лети из Тел Авива и додала да наш авио-превозник има све безбедоносне контроле и механизме.

„Ер Србија наставља редовне летове. Током јучерашњег дана све компаније других држава су отказале своје редовне летове из безбедносних разлога, па нека се људи сналазе. Могли су да рачунају на Ер Србију. Ми смо држава која брине о својим грађанима”, нагласила је Брнабићева.

Према њеним речима, комплетне трошкове РЕПАТРИЈАЦИОНИХ летова сноси Влада Србије.

„Овде се подразумева да држава одмах реагује и сноси све трошкове. Из тајкунских медија су једва дочекали да нас нападу, нису ни сачекали да реагујемо. Поново су покушали да искористе веома тешку, трагичну ситуацију за политички напад на Владу и на председника Вучића, без икакве срамоте”, оценила је председница Владе.

Прочитајте још:  ЗАШТО ЈЕ ОЦУ ДЕЧАKА УБИЦЕ ПРИВРЕМЕНО ЗАПЛЕЊЕНА ИМОВИНА
Коментаришући сукоб у Израелу, Брнабић је навела да је то дубок и комплексан проблем који траје деценијама.

„Нисам политички аналитичар, не бих да залазим у високу политику. Ми смо до раних јутарњих часова анализирали шта треба као држава да урадимо како бисмо наставили свој раст и развој, ово доноси нове комплексности читавом свету”, рекла је Брнабићева.

Брнабић је закључила да Србија разматра како да се постави у тренутној ситуацији, као и да је потребно наћи начин како да се боримо за нашу земљу, преноси Танјуг.

Политика

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Сутра још један редован лет Ер Србије из Тел Авива за Београд

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *