„Пос*рем се на Цркву… Треба тробојку запалити!“: Сафет, Скендер и Јосип у удруженом антисрпском оргијању због тробојке у Котору!

2

(фото:ИН4С)

„Пос*рем се на Цркву… Треба тробојку запалити!“: Сафет, Скендер и Јосип у удруженом антисрпском оргијању због тробојке у Котору!

„Чак и када је тијело попа Мома стајало у храму нисмо поступили у складу са обичајем да се застава скине при тужним моментима, сматрао сам да се он не би сложио са тим“.

Прочитајте још:  Влада Црне Горе објавила радну верзију Темељног уговора са СПЦ
Овим је ријечима о. Немања Кривокапић, син сада већ легендарног борца за Истину и правду, и чувеног националног прегаоца свештеника Мома Кривокапића, описао приврженост његовог оца тробојци која се вијори на храму Светог Николе у Котору непрекидно од дана када је основана тзв. ЦПЦ.

Међутим, ова тробојка је изазвала толико негодовања, напада и увреда сваке врсте, да је био својеврсни подвиг истрпјети организовану хајку непријатеља Српска православне цркве и свега српског. 

Прочитајте још:  Владимир Димитријевић: ВЕЛИКА СВЕТЛОСТ ПРАВОСЛАВНОГ СТРАДАЛНИШТВА: СВЕТОГОРСКИ МУЧЕНИЦИ ПОСТРАДАЛИ ОД ПАПИСТА
Непријатељска хајка на тробојку испред храма у Котору је, наравно, актуелизована због наше кампање „Поносни на своје српско“ и билборда који су постављени широм Црне Горе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Тако је неконтролисана мржња према српском народу ујединила фашисте и расисте свих „наших народа и народности“, попут, у конкретном случају, Сафета Омербожовића, Скендера Синанија и Јосипа Катића. Дакле, муслимана, Албанца и Хрвата, који су позвали да се тробојка у Котору спали, називајући је говњивом и позивајући да се умјесто ње постави државна застава Црне Горе.

Неофашистичком оргијању овог репрезентативног тројца придружили су се и многи њихови сународници, чије увреде из хигијенских разлога, заиста, нећемо наводити.

Прочитајте још:  Павић: Да ли је Србија коначно нашла своју црвену линију за КиМ?
О њиховом несојлуку и, нажалост, хроничној некажњивости и незаинтересованости надлежних органа за овакве пројаве нацифашизма, поштовани читаоци, увјерите се сами.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “„Пос*рем се на Цркву… Треба тробојку запалити!“: Сафет, Скендер и Јосип у удруженом антисрпском оргијању због тробојке у Котору!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *