Плате ПОЛА МИЛИОНА а раде на подривању националних интереса: Ко су Сорошеви тужиоци у Србији

0

Екипа Сорошевих тужиоца и судија у Србији није мала. Од петооктобарских промена до данашњег дана уљуљкано око Горана Илића, и задужени да раде искључиво против државних интереса и по налогу страних плаћеника.

Индикативно је да је главна мета напада ових Сорошевих структура у правосуђу, као и пропагандних платформи Н1 и Нова С, Ненад Стефановић, први вршилац јавнотужилачке функције који није у петооктобарским правосудним структурама. Иако је на функцији Главног тужиоца Вишег јавног тужилаштва у Београду (најзначајнијег тужилаштва у држави) тек нешто више од годину дана, напади на њега не престају.

Главни циљ је дискредитовати га и скренути пажњу са носилаца правосудних функција из наведених структура а који су на руководећим местима већ више од 20 година.

Јасно упада у очи да Н1 и Нова С њему приписују оне афере које су актуелизоване док он није преузео дужност, а нарочито да изостаје извештавање и преиспитивање одговорности о онима који су ту више од 20 година.

Тако рецимо тужилац Радован Лазић из тужилаштва за ратне злочине, који је уједно и председник управног одбора “Удружења тужилаца Србије”, већ годинама прима плату преко пола милиона динара, просечном грађанину незамисливу а његов учинак је нула.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

Уместо оптужница против оних који су чинили злочине над Србима, овај тужилац чије се удружење финансира од стране страних фондова, посебно Џорџа Сороша, чини све супротно од онога за шта га плаћају грађани Републике Србије.

Интересантно је да се управо тужилац Лазић оглашава по питању учинка и рада Тужилаштва и коментарише независност правосудних институција.

Прочитајте још:  ЦПИ: Убедљива победа СНС!
Само део спонзора Удружења тужилаца Србији у чијем је управном одбору тужилац за ратне злочине Радован Лазић

Након јучерашње конференције за штампу поводом дизања оптужница против оца и мајке масовног убице из Рибникара, малолетног К.К. новинари таблоида Н1 и Нове С покушавали су да искористе ситуацију и скрену тему са жртви и разлога сазивања конференције.

 

Наиме, они су пробали да тему оптужнице поводом масакра у Рибникару ставе у други план а да у фокус јавности опет врате премештај две Сорошеве тужитељке и жене у црном Бојану Савовић и Јасмина Пауновић на друга радна места.

 

Како тужилаштво није реаговало на ове провокације, уследили су напади преко других тужиоца, између осталог и Радована Лазића који мора да оправда новац добијен из страних фондова.

 

Па је тако у духу ових таблоида Лазић навео да је изостанак одговора од стране тужиоца Стефановића на питања премештаја лажних Лаура – скретање пажње јавности.

Треба имати у виду да је то профил људи који се не либи да лешинари на највећим националним и људским трагедијама.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *