Тајкунски медији на задатку: Свим силама се ставили у заштиту Владимира Kецмановића!

0

Тајкунски медији под контролом опозиције из петних жила стали су у заштиту Владимира Kецмановића, оца Kосте K, дечака убице који је починио масакр у основној школи “Владислав Рибникар”.

Доказ у прилог овој тези је и штампано издање нискотиражног таблоида Нова, који је на насловној страни као главну најаву објавио тврдње адвоката Боривоја Боровића да је тужилац Ненад Стефановић претио Kецмановићу у Централном затвору.

– Стефановић је са својим помоћним тражио од Kецмановића да потпише споразум о признању кривичног дела на 12 година – стоји између осталог на насловној страни Нове.

Нема сумње да су се медији под контролом Драгана Шолака на овај начин повели хајку против правосудних државних органа и укључили се у притисак на суд и Тужилаштво, баш као што то раде и дежурни хејтери у српској опозицији.

Подсетимо, како је Информер већ писао, главни тужилац Вишег јавног тужилаштва Ненад Стефановић рекао је да постоји оправдана сумња да је окривљени Владимир Kецмановић у периоду од годину дана пре злочина обучавао свог сина од 13 година да рукује ваздушним и ватреним оружјем, као и припадајућом муницијом, те да гађа у мете у облику концентричних кругова и силуета људи, да пуни оквир, затим како да стоји и дише приликом коришћења ватреног оружја.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Тужилац је објаснио и да је Владимир оружје држао у два пластична кофера која служе за преношење оружја, а не за њихово безбедно смештање и чување. Kофери су се налазили у једном ранцу црне боје, тако што су оружје и припадајући оквири били упаковани у једном пластичном коферу са катанцем и шифром, а припадајућа муниција у другом пластичном коферу без катанца.

Прочитајте још:  Срби о заплени оружја: То је шиптарска подметачина да имају оправдање за наставак терора пред читавим светом

– У истрази је утврђено да је окривљени држао необезбеђено оружје у коферима за транспорт оружја и муниције, уместо у сефу који се налазио причвршћен за зид у ормару у ходнику, а који је претходно окривљени набавио ради остваривања услова за безбедан смештај и чување оружја у циљу добијања одобрења надлежног органаза за набављање и држање ватреног оружја – рекао је главни јавни тужилац.

Окривљени је на овај начин омогућио свом сину да дође у посед два пиштоља, за која га је претходно обучавао да пуца у стрељачком клубу, и то пиштоља марки “Чешка збројевка” и “Ругер”, за чије набављање и држање је он поседовао одобрење надлежног органа.

Информер

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *