Весна Веизовић Марић: Следећи захтев опозиције биће да се убица пусти на слободу

1
београду, српске, круга

Протести у Београду (Фото: Весна Веизовић)

Ако је неко масакр у „Рибникару“ искористио у политичке сврхе, онда је то прозападна опозиција и њихови сателитски медији Н1 и Нова С.

Ако је неко масакр у „Рибникару“ искористио у политичке сврхе, онда је то прозападна опозиција и њихови сателитски медији Н1 и Нова С. Од почетне шетње којом се одавала почаст невино страдалој деци, стигло се до журке крај базена испред скупштине, музичких субота на Мостару и захтева за расписивање превремених избора.

Ипак, након одржане конференције за штампу поводом подизања оптужница против родитеља малолетног K. K., Владимира Kецмановића и Миљане Kецмановић, као и власника стрељане где је малолетни убица вежбао, опозициони медији не престају да дижу тензије и оптужују главног јавног тужиоца Ненада Стефановића за бројне апсурдне ствари.

Тако је адвокат Боривоје Боровић у обраћању јавности навео да је Стефановић долазио у притвор код Владимира Kецмановића и наводно му претио и тражио да потпише споразум о признању кривичног дела на 12 година, с тим да ће, уколико овај не потпише, оптужница бити пренета и на супругу, односно мајку малолетног K. K.

Ове оптужбе Боровића срдачно су поздравили опозициони медији који једва чекају да неко нападне Стефановића, па су се наводи у медијима свели на то да сви бране Владимира Kецмановића, без обзира на његову одговорност у смрти 10 особа од којих су девет била деца испод 14 година старости.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Kако су кренули, адвокат оптужених и ови таблоиди, питање је дана када ће сви громогласно бранити и убицу и тражити да се пусти на слободу.

Прочитајте још:  Кратка историја утицаја „хришћанских циониста“ на америчку политику

Весна Веизовић / Ало

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Весна Веизовић Марић: Следећи захтев опозиције биће да се убица пусти на слободу

  1. Jos jedan primer srpskih kosmopolita – liberasa. To je tipicno ponasanje koje je dovelo do razvlacenja pojma slobode a time i ljudskih ” prava” do krajnjih granica, brisanja svih tradicionalnih merila, temelja elementarne logike. Kod liberasa ne postoji razlika izmedju pozitivne i negativne slobode, ne postoji ni tradicionalni moral, etika na kojima se zasniva i ova podela. Otuda se ukida veza – uticaj roditelja na sina ubicu, cak i pod okolnostima koji nesumnjivo ukazuju na direktan uticaj. Nepojmljivo dokle je doslo u nasem, navodno tradicionalnom drustvu, u kome se ipak znalo ko je ko, sta je sta. To samo potvrdjuje da su liberaske snage nadvladale tradicionalni deo naroda. Uostalom da nije tako ne bi Vucic uspeo da ucini toliko katastrofalnih poteza, niti bi ovakva opozicija uspela da okupi toliko ljudi na pogresnim osnovama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *