Вуковић-Куч тражи Србина на челу парламента Црне Горе по сопственој мери!

1
вуковић куч

вуковић куч

Вуковић-Куч тражи Србина на челу парламента Црне Горе по сопственој мери!

Посланица и ведета ДПС-а, Александра Вуковић Куч у својој изјави тражила је да један Србин треба да буде на челу државе или парламента. То је велики искорак у односу на досадашњу праксу коју је примјењилава њена партија, која већ деценију није дозвољавала ни једном Србину да уђе у било коју институцију.

Фото: Принтскрин мрежа Х

Штавише ДПС је системски брисао све што је имало српски предзнак из полиције, војске, просвете, здравства…

Нови заокрет у коме високо позиционирани посланици ДПС, познате србомрзачке партије, позива да Србин буде на челу парламента је за сваку похвалу, иако она захтијева да тај Србин буде лојалан и грађански оријентисан а да све то, вјерујемо, мјере и оцењују поменута Вуковић Куч и Новак Аџић.

Прочитајте још:  Мојсиловић отпутовао у службену посету САД - да ли Србија најављује напуштање војне неутралности?
Јавност оцјењује да се код ове ДПС посланице данас десио велики заокрет јер је годинама била јако оптерећена „српским светом“ и у десетинама својих јавних објава сијала је мржњу према свему што њој и њеним партијским ДПС саборцима у пропадању „мирише“ на Србе и утицај српског.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Фото: Принтскрин мрежа Х

Да ли је сада за очекивати да у наредним данима ДПС подржи и именовање Срба за министре одбране и унутрашњих послова и друге важне функције остаје да се види али по тренду који је данас виђен у наступу уважене ДПС посланице, остаје да се види…

Прочитајте још:  ЦРНА ГОРА У ЊУЈОРКУ: Јаков се заклео Блинкену на верност!
Све на то указује ако се зна да је у својој партијској објави ДПС данас окренуо леђа и међународној заједници јер је критиковао трогодишњу подршку међународне заједнице новој црногорској власти која је после 30.августа 2020. године ослободила земљу од Ђукановићеве диктатуре.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Вуковић-Куч тражи Србина на челу парламента Црне Горе по сопственој мери!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *