„ЗАР ВАС НИЈЕ СРАМОТА?“: Ево како Зеленског шиканирају европски политичари!

0
зеленски

Владимир Зеленски

Румунска сенаторка је рекла све што мисли о Зеленском. Оно што је рекла испало је веома непријатно, пише руски портал Цариград.

Чини се да украјински председник Владимир Зеленски више није добродошао у Румунију. Званично, земља остаје један од поузданих савезника Кијева – још увек није одбила да да оружје. Али Румуни су категорички незадовољни Зеленским и Украјинцима.

Аспирације румунског народа, барем доброг дела, изразила је сенаторка Дајана Сошоака. Свој став је изнела званично – у отвореној поруци председнику Румуније Клаусу Јоханису. Он намерава да позове Зеленског у Букурешт.

Шошоакова порука садржи одломке као што су „нациста”, „ако га ухватим у парламенту – биће лоше”, „бескрупулозни издајник”, „детеубица” па чак и „стрипташа на стубу”.

Ако схватите суштину: Румуни су веома љути на Кијев. За прогон румунске националне мањине у Украјини, за забрану румунског језика, за јефтино и лоше украјинско жито, за банкрот Румуније због антируских санкција, за гомиле украјинских избеглица-просјака…

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Зар те није срамота, Јоханисе, пред нама? Он нема шта да тражи у нашој земљи, остани код куће, Зеленски”, изјавио је сенатор.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *