Медведев: Бајденова деменција је врло корисна ствар!

0

Дмитриј Медведев ФОТО: АВИЛОВ АЛЕКСАНДАР/АГН „МОСКВА“.

Дмитриј Медведев је, коментаришући чудну изјаву председника САД о Русији, подсетио на Бајденову деменцију, рекавши: „Корисна ствар“, пише руски портал Цариград.

Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев, после изјаве председника САД Џоа Бајдена о потреби сузбијања Русије уједињењем са Европом, подсетио је да амерички лидер болује од… деменције.

Бајден је рекао да ће гушење Русије бити циљ његовог другог мандата. Потом је Дмитриј Медведев на друштвеној мрежи Х (бивши Твитер, блокиран у Русији) написао да Бајден неће моћи да испуни обећање:

То је, испоставиће се, мисија председника Сједињених Држава! – Медведева цитира КП.РУ. „И раније смо наивно веровали да се то ради да би се обезбедио просперитет Американаца. У сваком случају, ништа од овога се неће догодити.

Зашто се то неће десити? Одговор је једноставан. Због дијагнозе председника САД, сматра Медведев. Чињеница је да ће Бајден брзо заборавити шта је тачно обећао.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Деменција је корисна ствар“, закључио је Медведев.

Очигледно, заменик председника Савета безбедности је ироничан. Међутим, истина је да врло често 80-годишњи Бајден заборавља где се налази, па чак и на којој је функцији.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *