Против Вацића Вучић, другосрбијанци и део националног блока!

0

Миша Вацић, лидер Српске деснице, изражава дубоку забринутост због, како тврди, опште издаје националних интереса у Србији. Он оштро критикује све политичке актере, проевропске опције, тврдећи да су издали националне интересе, док истовремено изражава озбиљне сумње према националном блоку (Заветници, Двери), који сматра недовољно одлучним.

Себе види као бранитеља српске националне свести и интереса, и не либи се да се назове „проблемом државе.“

– Поред свих другосрбијанаца и отворених издајника који газе Устав и законе Србије, нво елите и челника бившег режима, почео је све чешће и председник Србије да помиње мене као некаквог екстремисту и проблем држави. Да, ја сам проблем био и у време жутих, који су ме хапсили, а и данас. Зашто? Зато јер сам на истим позицијама као и пре 18 година, када сам почео са друштвеним активизмом и буђењем националне свести међу младима – Србија, српски национализам и српски интереси пре свега, без кокетирања са онима који раде против интереса Србије и Српства – нагласио је Вацић на друштвеној мрежи X.

 

Уверен је да је крајње време да се српски национални интереси поставе на приоритетно место.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Српска национална свест је системски гушена деценијама уназад а сад када је крајње време да се коначно српски национални интереси ставе на прво место, и када се више не може ућуткати национално освешћени део Србије, нуди се млака национална прича, која је обична рециклажа некадашњег Коштуничиног ДСС, свеједно под којим именом, паркирање националиста у белим рукавицама са левом и грађанистичком фукаром, да би се поново потопила, огадила и угушила национална опција.

 

Питање српских националних интереса и пута који ће Србија следити у будућности остаје кључна тема у политичким дебатама и изазов за политичке лидера. Без обзира на контроверзе које изазива, име Мише Вацића у савременим политичким расправама у Србији све чешће се помиње, како од стране политичких противника, тако и од стране самог председника Србије.

Видовдан
БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *