ЧЕГА СЕ ВУЧИЋ ТОЛИКО УПЛАШИО? Режим почео прогон националне коалиције Двери и Заветника!

0

У току је политички прогон друге по величини политичке опције у Србији, коалиције странака Двери и Заветници и угледних српских интелектуалаца, саопштила је ова коалиција.

– Изборна кампања још није ни почела, а власт, уплашена растом рејтинга државотворних снага, покушава да спречи све политичке активности у правцу националног окупљања. Јуче је напрасно отказана већ резервисана сала у Прокупљу, како је наведено због „техничких разлога“. Прошле недеље је отказана сала у Крагујевцу по истом принципу.

Наше штандове на којима разговарамо са грађанима опкољавају агресивни активисти СНС и покушавају да изазову инциденте. Улице су прекривене погрдним графитима против Бошка Обрадовића и Милице Ђурђевић Стаменковски. Те исте увреде цитира премијерка Ана Брнабић свакодневно на националним фреквенцијама, бавећи се нашим савезом, уместо изазовима са којима се суочавају земља и грађани – стоји у саопштењу.

Заветници и Двери поручују да упркос потпуној медијској блокади на свим комерцијалним телевизијама са националном фреквенцијом, Национално окупљање задобија све веће поверење народа, који показује све веће интересовање за укључивање у заједнички подухват.

“Да Србији вратимо суверенитет, а грађанима достојанство”, поручила је ова коалиција.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Правда

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *