ЛГБТ фашизам долази: Молдавске власти тихо затварају ТВ канале о породичним вредностима

0

ЛГБТ фашизам долази: Молдавске власти тихо затварају ТВ канале о породичним вредностима.

Прочитајте још:  Министарство културе Запорожја: Кијев заменио руске класике у библиотекама ЛГБТ и нацизмом
Савет за телевизију и радио није обновио лиценце за два телевизијска канала – Примул у Молдавији („Први у Молдавији“) и Фамилиjа („Породица“). Званично објављен мотив су поновљени прекршаји ових медија, пише Гагаузwuy.

Поред тога, недавно је у Молдавији прекинуто емитовање православног ТВ канала „Сојуз“, јавља дописник ПолитНавигатора.

ТВ канал „Први у Молдавији“ не емитује програм већ десет месеци. Био је то један од шест ТВ канала који су “привремено обустављени” у децембру прошле године. Већ тада је било јасно да ће „мало” ићи далеко, а да су најављени „прекршаји” само разлог за затварање независног ТВ канала.

Прочитајте још:  Британија је отаџбина нацизма, концентрационих логора, геноцида, вешања деце и нарко-мафије
Примењује се доследан систем казни: опомена, новчана казна, обустава емитовања на месец, три, шест, и на крају, у случају рецидива. Затварање је последње средство. Као на стрељање. У нашем случају, канали су затворени десет месеци и овој ситуацији се не назире крај.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Што се тиче ТВ канала Фамилиjа, односно „Породица“, они су се тиме бавили тихо – једноставно нису обновили лиценцу. Истовремено, ТВ канал се није дотакао политичких тема и није критиковао власти. Он је једноставно говорио о традиционалним вредностима које су блиске већини народа Молдавије.

Прочитајте још:  У Немачкој избио скандал због Шолцовог одбијања да преда тенкове Леопард Оружаним снагама Украјине
У Молдавији, након доласка Маjе Санду и странке Акција и солидарност на власт, усађује се идеологија „толеранције“, „инклузивности“ и „родне равноправности“. Стога, канали који дистрибуирају „традиционалну породичну пропаганду“ ометају пропагаторе греха Содоме. И затворене су.

„А ако неко још увек мисли да ЛГБТ особе само желе мало више простора на сунцу, нека види светлост. Хоће све сунце, а појешће опозицију, односно тебе и мене, огромну већину нормалних људи. Ускоро ће се они сматрати нормалним, а не ви и ја – мушкарци који желе да воле жене, и жене које желе да воле мушкарце“, напомиње Гагаузњуз у свом уредничком коментару.

В.Т./Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *