Петорица Бајинобаштана ухапшена због пуцњаве у Ужицу: Сукоб око дроге!

0

FOTO: KURIR/Z.G.

Полиција је ноћас ухапсила пет особа из Бајине Баште који су јуче на још непознат начин били актери туче и пуцњаве у Ужицу.

Како ексклузивно сазнајемо реч је о лицима добро познатим полицији са дебелим криминалним досијеом.

Један од ухапшених претходних месеци се јавно хвалио на друштвеним мрежама да је предводио групу људи да обезбеђује митинг који је организовао Александар Вучић, управо на дан када је пао север Косова и Метохије.

Према незваничним информацијама портала Нова.рс, сва лица која су ухапшена су из криминогене средине, а до сукоба је дошло највероватније због трговине наркотицима.

„Са једне стране је био Филип Ж. из Севојна, са још четворицом момака из Бајине Баште, док су са друге стране била браћа Александар Л. и Миливоје Л. Између њих је прво избила туча у којој су коришћене и дрвене палице. Kако су двојица браће том приликом задобила вишеструке тешке повреде, Александар Л. је извадио пиштољ и пуцао при чему је ранио Филипа Ж.“, наводи извор из истраге за наш портал и додаје да је Филип Ж. бежећи од Александра улетео на задње седиште полицијског аутомобила.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Два аутомобила у којем су били Бајинобаштани су се одвезли у правцу насеља Теразије, кроз које води пут ка Бајиној Башти. Ф.Ж. је задобио повреду од метка у лакат, док су браћа имали тешке повреде главе.

Сви су хоспитализовани у ужичкој болници. Свим актерима овог догађаја је одређено задржавање до 48 сати. Мотив још није познат, али се претпоставља да су неки нерашчишћени рачуни око дроге.

Прочитајте још:  Курти наставља терор: возилима са српским таблицама забрањен улазак на КиМ

Подсетимо, у Ужицу се јуче у периоду око 13 часова догодила пуцњава у којој су најмање три особе повређене.

Инцидент се догодио у центру града, на Алексића мосту, а у том тренутку је на улици било доста деце и грађана.

– Једна особа је прегледана и рањена у лакат, док су друге две мушке особе још на дијагностици и примљене су са повредама главе – рекао је директор Опште болнице.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *