“ВУЧИЋУ, ОДВЕДИ “ВЕЛИКУ ПЕТОРКУ” У ШУМАРИЦЕ”

1

“Пошто су господа збирно названа “велика петорка” били довољно неувиђавни, а српскије речено безобразни, да баш на дан када се сећамо страдања Срба у Крагујевцу, долазе у Србију да би вршили нове притиске, предлажемо председнику Србије Вучићу да их одведе на поклоњење српским жртвама у Крагујевац, пре било каквих разговора. То свакако ниједном нису учинили ни они, ни било ко од најважнијих европских представника, али знамо да неће ни сад”, поручили су из Српске странке Заветници.

 

“Зашто? Зато што прошли пут кад су дошли на Јовањдан, пошто увек бирају пажљиво календар да нас више боли донели су нам ултиматум француско-немачког споразума, што је и довело до издајничког Охридског споразума. Сада не сумњамо да следи друго полувреме завртања руку уцењеној власти у Београду, која више нема мандат да преговара, бар не док не прођу избори.”

Стоји у саопштењу странке.

Подсећамо, јуче је Српска странка Заветници заједно са Српским покретом Двери изашла са саопштењем и конкретним корацима поводом решења косовске кризе. Они су позвали садашњи режим да се врати у оквире резолуције СБ УН 1244, будући да је она једино правно обавезујућа за државу Србију. 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на ““ВУЧИЋУ, ОДВЕДИ “ВЕЛИКУ ПЕТОРКУ” У ШУМАРИЦЕ”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *