Ђурђевић: План Владе да смањи буџет за војску и полицију као да је припремао Кристофер Хил

0

Милица Ђурђевић

Док се цео свет наоружава Влада Србије разматра да смањи буџетска средства за војску и полицију. Овакве најаве Владе Србије делују прилично забрињавајуће сматра Милица Ђурђевић Стаменковски, председница Српске странке Заветници. 

“У тренуцима док режим Аљбина Куртија прогони Србе са КиМ и док грађани Суботице и осталих градова у Војводини свакодневно трпе мигрантско насиље, ова власт доноси одлуку да умањи инвестиције у сектору безбедности”, наводи Ђурђевић и пита се да ли је и овај потез инструисан од стране америчке амбасаде.

“Право питање је да ли је овај део буџета Србије писан према инструкцијама Кристофера Хила, који је недавно заједно са министром одбране постројавао српске војнике у Рашкој области, проверавајући да ли је војска довољно далеко од административне линије са Косовом и Метохијом”.

Српска странка Заветници у коалицији са Српским покретом Двери недавно је изашла у јавност са конкретним предлозима поводом решавања косовске кризе и позвала режим да се врати на резолуцију СБ УН 1244 као полазну тачку следећих преговора.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *