Напредњаци покрали целу Србију: Сад украли и слоган Зорана Ђинђића!

0

„Србија не сме да стане“, реченица је Зорана Ђинђића, а то је био и назив трибине организоване поводом десет година од његовог убиства. То ће бити и слоган СНС на децембарским изборима, преносе прорежимски медији.

Како пише „Информер“, Српска напредна странка наступиће на предстојећим изборима 17. децембра са листом под називом „Александар Вучић – Србија не сме да стане“, пише Време.

Слично наводе и “Вечерње новости”, додуше, уз малу задршку.

– С обзиром на то да је синтагму „Србија не сме да стане” Вучевић изговорио више пута, може се закључити да ће се тако звати напредњачка листа, али свакако о одлуци о називу листе органи странке ће се изјаснити почетком недеље следеће – пише овај лист. .

Под овим слоганом 2013. одржана је и трибина у знаку сећања на Зорана Ђинђића.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ова вест изазвала је бројне реакције на друштвеним мрежама.

Иначе, ово није први пут да Српска напредна странка узима туђе слогане. Тако је 2013. СНС била међу првим партијама које су обелоданиле под којим ће слоганом њени кандидати наступати у предизборној трци.

“Покренимо Србију” био је њихов изборни мото, тај предизборни слоган напредњака већ је виђен на хрватским изборима 2003. године када је Иво Санадер свој трку водио слоганом: “Покренимо Хрватску”.

Директно

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *