Полиција открила 117 илегалних миграната, нађене и муниција и ручна радио-станица

0
полиција

полиција(фото: Фото: Depositphotos)

Полиција открила 117 илегалних миграната, нађене и муниција и ручна радио-станица.

Припадници Министарства унутрашњих послова су током данашње акције пронашли и спровели у прихватне центре укупно 117 илегалних миграната, чиме је настављен интензиван рад на сузбијању ирегуларних миграција на територији Србије, изјавио је помоћник директора полиције, генерал полиције Дејан Луковић.
Како је саопштио МУП, извршен је и претрес једне локације на којој се, како тврди полиција сумњало да се налазе кријумчари илегалних миграната.
„Данас смо, упркос овом кишовитом времену имали претрес једне територије односно локације на којој смо сумњали да се налазе кријумчари ирегуларних миграната и том приликом смо пронашли укупно 418 комада муниције различитог калибра, једну ручну радио-станицу, два мобилна телефона и један таблет који ће бити предмет даље обраде“, рекао је Луковић.
Прочитајте још:  "Громада хрватског новинарства" , Александар Тијанић у Београду добија своју улицу!
Поручио је да ће у наредним данима бити појачане мере и ангажоване све полицијске снаге у реализацији ове акције на сузбијању илегалних миграција.
„Хоћу да поручим да ми, као припадници Министарства унутрашњих послова настављамо даљи интензиван рад, појачаћемо мере наредних дана и желим да захвалим и одам признање свим припадницима МУП-а који су укључени у реализацију ових задатака“, нагласио је Луковић.
Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=aBGJer88Wao

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *