Потресна порука брата страдалог кадета: Ја сам Никола Грујић и заувек ћу имати 20 година!

1

Ја сам Никола Грујић, кадет Војне академије Војске Србије и заувек имам 20.година захваљујући Браниславу Радошу власнику школе фудбала ФK”Петлић” Вождовац.

Тог дана 09.07.2022.године сам безбрижно ишао тротоаром Дарвиновом улицом када је на мене налетео Бранислав Радош под дејством алкохола ( 2.62 промила алкохола у крви) ударио ме и није се ни окренуо нити стао да види како сам да ли мозда мозе нешто да учини да немам заувек 20.година.

Наравно он то није хтео да уради, нити он нити његов сувозач већ су се одвезли до кафића да би Бранислав попио кафу. Зашто је то морало тако нажалост нећу никада сазнати јер сам 16.09.2022.године преминуо од последица задобијених у тој саобраћајној незгоди.

Иза мене је остало много питања на које нећу нажалост никада сазнати одговоре.
Иза мене сам оставио два млађа брата и сестру којима сам био узор и идол. Никада више се нећу безбрижно смејати са њима и бити поред њих у животу када им будем био најпотребнији. Сањао сам да будем војник и да браним своју земљу као и сви моји пре мене који нису никада укаљали своју част и образ.

Ја сам сада на неком лепшем месту и гледам све моје вољене и чувам их од зла и несрећа. Добио сам крила анђела и сада сам на Небеској стражи док тај исти Бранислав слободно шета без имало трунке кајања за то што је урадио.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Мој отац је поставио циљ да истера правду до краја и да моја жртва не буде узалудна. Хвала му на томе. Увек сам био поносан на њега као и он на мене када сам уписао Војну академију. Знам да моја жртва неће бити узалудна и да нећу бити само број у неком судском поступку.

Прочитајте још:  Непријатељи Русије жестоко ће платити смрт хероја

БОНУС ВИДЕО:

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Потресна порука брата страдалог кадета: Ја сам Никола Грујић и заувек ћу имати 20 година!

  1. Браниславе Радоше, будеш Човек и заувек оставиш возачку дозволу и кључеве од аута.

    Ма батали суд, судије, адвокате. Оставиш брате вожњу и тиме покушаш окајати грехе.

    Или не мораш. Можда ти твој Его напише помиловање. Можда твој Его пресуди да си жртва у ствари ти. У том случају, црно ти се пише.
    Добио си најгору, најсуровију и најсвирепију осуду.

    Твој Его ће ти бирати пријатеље, васпитати децу, бити син твојим родитељима, муж твоје жене и тренер онима који на то пристану. Баш твој Его, биће твој цимер у соби на свету овом и оном.

    Желим ти да се спасеш. Победи. Фер плеј је само један.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *