ГЕНЕРАЛНИ ДИРЕКТОР ПОШТЕ ИЗРИЧИТ: НЕЋУ ДА ДЕЛИМ ОТКАЗЕ

1

Поједини радници Поште Србије налазе се већ више од 8 дана у штрајку противном закону.

Иако, су многи очекивали да ће с обзиром на чињеницу да су им радне јединице поделиле опомене пред отказ, следећи корак бити и откази, а како се раније наводило у медијима Радне јединице су чак покушавале да дођу до нових радника тако што ће ангажовати људе са евиденције Националне службе путем ПП уговора, на изненађење запослених, али и грађана Републике Србије који помно прате догађаје у пошти Зоран Ђорђевић, генерални директор Поште Србије спремио је амнестију за заблуделе раднике.

 

Како сазнајемо из кругова блиских Ђорђевићу, он је у потпуности разумео ситуацију у којој се налазе радници и одлучио да последње дане свог мандата да максимум како би поправио социјалну слику запослених. Уговор са компанијом ДХЛ, већ у наредних неколико дана утицаће на увећање прихода поште, па самим тим и на зараде радника.

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Како је речено на конференцији за медије јутрс одржаној, Ђорђевић је јасно и недвосмислено обелоданио свој став према обустави и открио каква ће бити судбина радника у обустави:

– Најнепопуларнија мера је давање отказа. Ја то не желим да радим, то нам је последња опција. Желимо да сви буду задовољни. Нећу тражити ребаланс буџета – навео је Ђорђевић

 

Чини се да је ова драма добила срећан епилог, те да већ од следеће недеље можемо очекивати рад поште пуним капацитетом.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ГЕНЕРАЛНИ ДИРЕКТОР ПОШТЕ ИЗРИЧИТ: НЕЋУ ДА ДЕЛИМ ОТКАЗЕ

  1. A jel istina da se medju zaposlenima poste nalaze i “lica i dela” koja su stranacki botovi i glasaci? Iz kog fonda se oni placaju? “Ivanjica Inc” ili “Kladionice Ltd”?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *