Милош Јовановић: За разлику од СНС-а ми не идемо по страним амбасадама, они долазе код нас

0
милош јовановић

Милош Јовановић

НАСТАВАК ПРЉАВЕ И НАДАСВЕ БЕСМИСЛЕНЕ КАМПАЊЕ ПРОТИВ НОВОГ ДСС-А И ДР МИЛОША ЈОВАНОВИЋА

 

Захваљујемо се пропагандној машинерији СНС-а што је још једном потврдила да ми увек говоримо истину и да сусрете са страним дипломатама организујемо искључиво у просторијама наше странке у Браће Југовића 2а, као што је то др Милош Јовановић небројано пута говорио.

 

Што се тиче бесмислених напада режима – јер ми, за разлику од других, не идемо у стране амбасаде и резиденције – они само потврђују да смо на правом путу и да ћемо у борби за нормалну, пристојну, националну и демократску Србију ускоро победити.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

До тада смо спремни да, ако службе које нас очигледно помно прате закажу у својим такође бесмисленим активностима надзора опозиције и када је већ таква паника завладала, обавестимо владајућу структуру о свим нашим даљим редовним активностима како би режимска пропаганда могла да настави свој прљави посао гебелсовског типа. Свакако то неће моћи још дуго.”

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *