Отац Ђиласовог пулена Владимира Обрадовића хапшен због злоупотреба и корупције!

0
ђилас, хил

Драган Ђилас (Фото: Јутјуб)

Отац Ђиласовог пулена Владимира Обрадовића хапшен због злоупотреба и корупције!

Обрадовић хоће на чело престонице, а отац му, док је био градски грађевински инспектор, од Београђана отимао и шаком и капом! Лоповлук породице Ђиласовог кандидата за градоначелника!

Нови талас контроверзи погодио је политичку сцену предстонице након што су изашле у јавност информације о Љубивоју Обрадовићу, оцу Владимира Обрадовића, који је Ђиласов кандидат за место градоначелника Београда.

Прочитајте још:  Авион Ер Србије који је летео за Москву морао одмах да се врати у Сурчин, јер се, према наводима путника, “нешто запалило”.
Љубивоје Обрадовић, бивши градски грађевински инспектор, део је групе која је нелегалним грађевинским активностима многе породице оставиле без дома.

Заједно са Александром Лукићем и групом од седам људи, Љубивоје Обрадовић је ухапшен 2010. године. Он је тада злоупотребио свој положај приликом инспекције градилишта у Кнежевачкој улици 27б, где је уместо да нареди прекид радова, допустио наставак изградње зграде од 1.300 квадратних метара, која је касније продана.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  У Јерменији ухапшени проруски блогер и колумниста Спутњика
Чињеница да је грађевинска инспекција допустила радове на нелегалној градњи, успркос очигледном недостатку потребних дозвола, додатно је засенила кандидатуру млађег Обрадовића, који би да дође на чело града који је нејгов отац отворено подкрадао!

Васељенска/24.седам

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *