Натпис “Ово је Србија” поново у Сочаници на северу КиМ

1

Ово је Србија

У месту Сочаница, на магистралном путу од Северне Митровице према Лепосавићу, ноћас су на пасарели изнад магистрале поново постављене табле са натписом “Ово је Србија” и оне се сада  налазе са обе стране пасареле и видљиве су и из  једног и  из другог правца. 

Табле са натписом “Ово је Србија” постављене су у Сочаници изнад магистрале пре неколико година а уклонили су их припадници специјалне полиције из Приштине пре три дана. Уз табле тада су уклоњене и заставе Србије са стубова у близини.

Уклањање табли и застава у Сочаници у уторак је изазвало велики револт Срба на северу Косова и Метохије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Срби у Сочаници сада очекују каква ће бити реакција специјалаца на ново постављање табли – “Ово је Србија” и да ли ће и када покушати поново да их уклоне.

Иначе, у близини Сочанице налази се пункт специјалне полиције код Бистричког моста где полиција свакодневно зауставља и претреса возила која пролазе магистралом. Са друге стране  је база специјалаца у Јарињу, а магистралом, нарочито последњих месеци учестано патролирају специјалци у оклопним борбеним возилима.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Натпис “Ово је Србија” поново у Сочаници на северу КиМ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *