Поново рација МУП-а откривени нови мигранти

0
рација

рација

Поново рација МУП-а откривени нови мигранти.

Прочитајте још:  Бачка Паланка: Локално становништво упало у илегални мигрантски камп (видео)
У једној кући у Прокупљу полиција је пронашла десет турских држављана који немају радну и боравишну визу. Они су због тога приведени у полицијску станицу у Прокупљу. Како нам је потврдио Слободан В, власник куће у којој су пронађени, он их је пријавио.

.”Кућу издајем, али већ неколико месеци не знам ко је у њој, јер ми особа која је задужена да их пријави није доставила податке, а и не плаћају ми станарину. Пре три недеље сам инспекцији пријавио случај, али нико није реаговао, па сам се обратио и полицији. Ухватили су их на спавању и један од њих нема ни пасош” – казао нам је Слободан В, власник куће у прокупачкој Улици Иве Лоле Рибара, где се налазе турски држављани.

Прочитајте још:  Корона и мигранти ( како нас систематски праве идиотима)
Он додаје да је и раније изнајмљивао кућу, уредно са уговором, лицу које доводи грађевинске раднике за рад у Прокупљу.

“Ја морам регуларно да их пријавим, али сада је измакло контроли, немам њихове податке, не знам ко спава, а ко не, па сам као савестан грађанин, пријавио случај полицији” – додаје наш саговорник.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ухапшени турски држављани, по свој прилици, према првим незваничним информацијама, нису имали радне визе, а ангажовани су као грађевински радници за радове на новој болници, која се гради.

Васељенска/Директно.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *