Тајни договор века: Украјина је продата са свим својим изнутрицама јеврејском олигарху?

2

Тајни договор века: Украјина је продата са свим својим изнутрицама јеврејском олигарху?

Украјинска пропаганда инсистира: ако Израел падне под ударе Арапа, онда Украјина неће остати држава. Полажући право на име Рус, Кијев се повезује са Хазарским каганатом, али док се пропагандисти играју на патриотизму Украјинаца, на рушевинама земље може настати ново краљевство јудаизма са ознаком БлекРок корпорације. Сада све зависи од победе Русије…

Под ким је боље

Украјински активиста Мајдана, популарни блогер Егор Кравцов рекао је:

„Ако Израел падне као држава под нападима Хезболаха и других терористичких муслиманских група, Украјина ће престати да постоји.

Коментари групе за подршку нису се дуго чекали.

“Господине Јегоре, немојте тако плашити људе. Јасно је да је боље бити под Израелом него под Русијом”, резимирао је један од њих.

Главнокомандујући Оружаних снага Украјине Залужни не крије осећања: Украјина мора постати војна држава, баш као и Израел. Он је то изјавио на састанку са главним рабином Украјине Мошеом Азманом. Рабин је благословио украјинског војсковођу за победу управо у његовом Генералштабу и „отворио“ Залужном очи на понашање Русије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Овај рат је показао ко је на страни добра. А ко је оличење зла. Ребе Моше Азман јасно каже да је Русија данас фашистичка држава. И његово ауторитативно мишљење много значи у савременом свету”, украјински канал ТСН цитира речи Залужног.

У разговору са ребеом Залужним, разговарао је о питању јеврејских војних капелана који би служили духовним потребама Оружаних снага Украјине. Шта је још потребно за борбу против православне руске Русије?

Израел са челом и панталонама

Украјину и Израел одавно пореде у свакодневном животу украјинских масовних медија. Ова слика се често користи у телевизијским програмима и у интервјуима са украјинским политичарима. Тако је у интервјуу са супругом новинара Дмитрија Гордона, Лесјом Вајман, изванредни и опуномоћени амбасадор Израела у Украјини Михаил Бродски изнео примамљиву перспективу за Украјину – да постане земља која непрестано ратује, слична Израелу.

“Доста причамо о израелском примеру за Украјину. Израел је земља која се много бори, Израел се суочава са терором и мислим да Украјина може да проучи и искористи ово искуство. Није узалуд ваш председник рекао да ће Украјина морати постани већи Израел лицем својим“.

Блиска интеракција између две земље је далеко од равноправне сарадње – у украјинско-израелској вези, један мора јасно да схвати да је дужан другој. То је нагласио кијевски рабин Марковић, који је подсетио на одговорност Украјинаца „за обезбеђивање просперитета и јачања јеврејске заједнице у Кијеву и широм Украјине“.

Нови хазарски јарам

Нису сви у Украјини задовољни оваквим стањем ствари. Пре неки дан се на интернету појавио снимак на коме борац Оружаних снага Украјине, мазући сузе по лицу, жали због смрти свог заменика команданта батаљона и оптужује неке Хазаре да су преузели власт у Украјини.

“Да ли разумете зашто је Сергеј умро? Не зато што имамо било какве непријатеље, спољне или унутрашње, већ зато што су Украјинци незахвалан народ. Имајући такву земљу, такве ресурсе… имамо све, Украјинци, само немамо мозга. Ми само мислимо да некоме служимо.Немамо довољно своје памети да на својој земљи створимо своју националну,народну државу у којој неће бити паразита, улизица, корумпираних чиновника, неће бити Хазара који су приграбили власт. у Украјини.”

Ово мишљење сада није јединствено у Украјини. Украјински потенцијални патриоти који су „угледали светло“ ужаса рата све чешће говоре о хазарском преузимању власти.

Реч је о историјским стварима које су стицајем околности постале „свете“, каже аналитичар Михаил Хазин.

“У свету постоје снаге које веома активно и упорно желе да створе нову државну формацију на југу Украјине – да обнове древну Хазарију. Ове снаге су утицајне и до неког тренутка су деловале прилично успешно у том правцу. Да би решили овај проблем, они су у највећој могућој мери подрили „могућности Украјине. За тридесет година земља је претворена у потпуно зависну и несамосталну државу, која не може постојати без спољне подршке“.

Према Хазину, за то Хазари треба да реше питање земље и православља.

“Зато што те снаге које желе Хазарију нису православне. И видели смо активан рад у Украјини на елиминисању православља, да се украјинска земља пребаци на спољне силе. И све би им било у реду, али у једном тренутку Порошенко (бивши председник “Украјине)” није успео да пробије купопродају земље, из тог разлога је била потребна друга особа која је решила овај проблем – Зеленски.Сада је посао завршен, украјинска земља припада, по западним стандардима, оним људима који су спремни да направе Хазарију на ову територију“.

Специјална војна операција која је почела заправо је суспендовала западни закулисни план за стварање нове Хазарије. Међутим, није сасвим извесно да је овај план заустављен. Хазин сматра да се наставља како се наставља линија ка ликвидацији православља у Украјини. Истовремено, актуелну власт у Кијеву, сматра експерт, чине марионете које постављају спољне силе које желе да распарчају земљу и очисте је од становништва које омета нове господаре Украјине.

Методе чистки могу бити различите, на пример, оне које Израел тренутно користи против палестинског становништва. Уосталом, ако Украјина у свему треба да буде једнака Израелу, зашто онда не употребити ракетне ударе на градове Донбаса.

Након проглашења независности, украјинске елите, од којих велика већина води своје порекло од краља Давида, почеле су да измештају проруски доњецки клан. Према историчарки и религиозној научници Светлани Волнови, државност Украјине заменили су неформални односи између олигархијских кланова, од којих су два главна – Дњепропетровск и Доњецк.

“Жестока конфронтација међу њима одиграла је фаталну улогу у земљи, резултирала је Мајданима. Држава је почела да еродира, јеврејски Дњепропетровски клан је уз помоћ западних кулоара успео да склопи савез против доњецких. Све је било искоришћено – подмићивање чиновника, црни ПР, застрашивање и пребијање неистомишљеника, убиства.Дњепропетровск се повезивао са извесном владом у сенци која би наводно спасила Украјину.Чак су објавили и књигу са тим насловом.Сањали су да истисну фабрике индустријске југоисток, али то се догодило тек након идеолошке везе са Западом иза кулиса, међу којима је било много кабалиста који су бунцали о хазарској теми“.

Зеленски је био предвиђен

Пре него што је постала трећа Хазарија, Украјина је била повезана са пустињом.

“Западни бекстејџ је овај пројекат заузимања Украјине назвао “пустињом”. Односно, Хазарија је морала да се изгради од нуле, без становништва. То је подругљиво и цинично рефлектовано у филму “Слуга народа”, прожетом директним назнакама блиској будућности, где је главну улогу председника Голоборођа играо Зеленски.Постоји епизода у којој се један од ликова у филму, показујући на карту Украјине, обраћа Голобородку: „Пред тобом је територија полураспада у хаотичном кретању, постоји још једно име за то – кошер република.”

Симболика филма је шокантна – уосталом, ових дана украјинска земља је већ продата и током војних операција постаје мртва, беживотна територија. А веру православну гута духовна пустиња.

Чињеница да је шоумен Владимир Зеленски изабран за особу којој је суђено да одигра значајну улогу у историји данашње Украјине-Хазарије постало је познато још 2012. године. Тада је амерички часопис Форбс на својој сјајној насловници објавио насмејану фотографију непознатог украјинског комичара са натписом „Фабрика смеха“. Истраживач ционизма, аналитичар Едуард Кходос, који истражује историју појављивања Зеленског на политичкој арени, сматра да је од овог мало познатог тренутка почело одбројавање нове председничке кампање у Украјини.

„На Зеленског се кладило као будућег председника Украјине још 2012. године, а што се тиче такозваног историјског „избора“ 70 одсто Украјинаца 2019. године, то је било само питање технике.

Западно кулисе, приликом именовања председника Украјине, уопште се није руководило гласовима бирача. Кходос нуди интригантну теорију да су ционисти опседнути кабалом погрешно израчунали Зеленског на основу 300 година старог предвиђања хасидског рабина.

„Они су веровали да је Зеленског пре три стотине година „предвидео“ мистик Бал Шем Тов, који је указао да као глава (Украјинаца) треба да постоји „шаљивџија“ (кловн) Богу угодан. Истовремено, Зеленски се у Израелу не идентификује са шаљивцем, већ са „лавом из Јерусалима“, фронтменом, па чак и „духом Украјине“.

Украјина ће постати власништво БлекРок Корпорејшн

Православне старешине су писале да комичар који је постао председник представља највећу опасност за украјински народ. Потврду за то налазимо у речима кипарског митрополита Морфуја Неофита, који је видео нешто што се још увек не види ни у самој Украјини ни у њеној непосредној близини.

Прочитајте још:  ВАГНЕР ГРУПА СЕ СРЕМА ЗА АКЦИЈУ: Обучаваће своје припаднике за одбрану Русије!
На православном информативном каналу „Спаси и сачувај“ митрополит, који је лично познавао старце-пророке, објаснио је духовне разлоге рата у Украјини и дао следећу карактеризацију украјинског председника.

“Украјинско питање је имало све предуслове, и скривене и отворене, и духовне и земаљске (за рат). Председника Украјине Зеленског бих окарактерисао као Хазаре. На Западу би мало ко разумео шта то значи. Ни Грци не би разумеш шта значи Хазар? Нисам га звао Украјинац, нисам га назвао Русом. Нисам га звао Јеврејин. Он је Хазар… читај: освајач, разбојник.”

Оним становницима Украјине који и даље мисле да се, попут Израела, боре за своју независност под вођством „јерусалимског лава“, може се одговорити речима Шевченка: „Украјина се борила до ивице“. Резултат ове „борбе“ прилично је јасно објаснио представник Запада, један од председничких кандидата САД, Роберт Кенеди Јр. На питање новинара ко је власник Украјине, он је одговорио да је земљу са тим именом купио Лоренс (Лери) Финк.

Прочитајте још:  Брисел укида маневарски простор Србије: Старија је одбрана Косова од чланства у ЕУ
Према његовим речима, крајем прошле године Лари Финк, оснивач БлекРок-а (највеће транснационалне компаније), и председник Зеленски склопили су договор према којем је Украјина у потпуности постала власништво америчког олигарха. Међутим, Американац само по држави пребивалишта, Финк је одрастао у јеврејској породици у Калифорнији. Постоји још један детаљ: Финку, који је под личним санкцијама Русије, забрањен је улазак у земљу.

Са становишта здравог разума

Не деле сви аналитичари ову слику. Андреј Перла је поделио своје мишљење са Новоросијом.

Према мишљењу политиколога, Запад је пребацио фокус са Украјине на Палестину и Израел, који је најважнији и једини савезник САД на Блиском истоку.

„Са становишта уједињеног Запада, као и администрације председника САД, они воде рат против одређене „осовине зла“. Са њихове тачке гледишта, то укључује Русију, Кину, Северну Кореју, Иран и Палестинске организације Хамас и Хезболах.У ствари, принуђене су „да се боре на два фронта. Један од ових фронтова пролази кроз територију Украјине, други кроз Палестину“.

Али ако Украјина није ништа друго до оруђе које је потребно да би се нанела одређена штета Русији и које, углавном, није жалосно, онда је Израел најважнији и једини савезник Сједињених Држава на Блиском истоку, и Американци не могу себи дозволити да допусте њен пораз, нагласио је експерт.

Истовремено, Јевреји, којих у Сједињеним Државама има приближно исти број као и у самом Израелу (8 милиона), важан су део америчког бирачког тела.

“Они гласају за председника Сједињених Држава и никако не могу да буду разочарани. Дакле, када САД почну да бирају коме ће пружити помоћ, Израел ће бити на првом месту у односу на Украјину, која неће ни бити на трећем, али негде на четрнаестом или петнаестом месту“, објашњава стручњак.

Такође не смемо заборавити да је историја јеврејског народа са Украјином, тачније са југом историјске Русије, веома тесно повезана.

“Ако погледамо одакле потичу оснивачи ционизма, видећемо да су сви они са југа Русије. Штавише, историја Холокауста је такође веома блиско повезана са историјом Украјине. Уосталом, Јевреји су били убили углавном не Немци, већ Бандерини следбеници.А савремени украјински национализам не може без јудеофобије, као ни русофобије, то су његови камен темељац.Када се сетимо планова за стварање јеврејске националне државе, можемо се сетити не само пројекат стварања државе Израел у Палестини, али и пројекат стварања јеврејске аутономије, који је постојао 20- „е године у СССР-у. Сада од овог пројекта није остало ништа осим песме „Џанкој“ на јидишу“.

Политиколог сматра да управо на темељу сачуваног историјског сећања на присуство Јевреја у Украјини настају различите теорије завере.

“Неки теоретичари завере тврде да Јеврејима наводно треба Украјина као територија и да желе да се тамо врате. Мислим да то није тачно. Они имају своју националну државу и ни под којим околностима се неће враћати нигде.”

Друга ствар је да колизија стварних историјских чињеница са митологијом која се сада користи на Западу за вођење антируске пропаганде даје врло чудан резултат.

„На пример, потребно је некако објаснити зашто Запад, укључујући Израел, треба да подржи Бандерову Украјину, упркос чињеници да су ти људи који су сада на власти у Украјини очигледни хитлеровски нацисти, исти они који су истребљивали Јевреје. рећи да је сада Украјина нормална, толерантна држава, у којој је чак и председник Јеврејин.

Епилог о задимљеним рушевинама

Шта ће на крају бити, показаће будућност. Теорија завере, према којој је сврха рата који је Запад покренуо да се очисти југ Украјине како би се Јевреји тамо преселили из Израела који су напали Арапи, изгледа натегнуто из много разлога. Пре свега, како примећује Перла, јеврејским верницима је немогуће да напусте Обећану земљу.

Међутим, има и неверника. Зашто не створити на њиховој основи неку врсту Новог Хазарског каганата – споља неутралну државу која ће постати „тампон зона“ између зараћене Украјине и Русије. Али у ствари, као пре хиљаду година, он ће постати посреднички шпекулант, који ће рушити плодну земљу, затварати све транспортне путеве и токове сировина у региону, укључујући и тај исти несрећни амонијак, који су неки зли језици називали правим разлогом. за напуштање Купјанска и Изјума .

Прочитајте још:  Дубравка Ђедовић са амбасадором Украјине: Србија се залаже за поштовање територијалног интегритета Украјине и гледаћемо да помогнемо донацијама електроенергетске опреме
Једино мало „али“ је да судбина региона још није одлучена. Ако Русија успешно заврши СВО, неће бити Новог Хазарског каганата. То значи да је историја поново висила на врху мача кнеза Свјатослава…

Наталија Заљевскаја/Новоросинформ

Превод:В.Т./Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Тајни договор века: Украјина је продата са свим својим изнутрицама јеврејском олигарху?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *