УГ Свети Сава Лазаревац: Особа ухапшена за покушај убиства већ годинама на нашем списку наркодилера

0

Касно синоћ у Лазаревцу избоден је младић. Како Васељенска сазнаје од УГ Свети Сава, починиоци, отац и син осумњичени за покушај убиства су  ухапшени и њима је одређен притвор. 

Из УГ Свети Сава из Лазаревца наводе да је један од осумњичених за покушај убиства лице које се налази на њиховом списку дилера.

 

“Лице које је ухапшени, извесни Никола Ралић, уједно и особа која је наручилац пуцњаве у кафеу Оранж у Лазаревцу, налази се на нашем списку дилера и ми смо десет година упозоравали на њега. Иако му је полиција налазила и оружје и муницију, иако сви у Лазаревцу знају чиме се бави ова особа нико ништа није предузео него је морало да дође до овога да би дошло до хапшења.”

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Из Удружења наводе да је Рајић више пута члановима удружења убацивао у двориште црне кесе уз претњу да ће завршити у њима, уколико наставе да упиру прстом у њега.

 

Један од кључних проблема Лазаревчана је и то што Лазаревац нема полицијску станицу прве категорије, и поред огромног броја наркодилера.

 

Повратак полицијске станице прве категорије, објашњавају, значило би да би у склопу ње, постојало посебно одељење за борбу против наркотика, а самим тим и већи број специјализованих полицајаца и инспектора који би се бавили сузбијањем дрога на овој територији.

 

“Ми апелујемо на све родитеље да чувају своју децу, да пробају да им ограниче изласке јер је у Лазаревцу безбедност угрожена. Шеф обезбеђења у клубу где се окупљају малолетници је дилер дроге на нашем списку, замислите онда колико је безбедно”, кажу из УГ Свети Сава.

Прочитајте још:  Кокарде под пирамидама - Југословенска краљевска војска ван отаџбине! (ВИДЕО)

 

Они додају и да су председнику општине поставили питање, без одговора, да ли је истина да је састанчио са лицима које се налазе на интерполовим потерницама као лице осумњичени за трговину наркотицима и на шта ће личити Лазаревац уколико такве особе започну бизнис у овог граду.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *