ЧАК 82 НАСЛОВНЕ СТРАНЕ УПЕРЕНЕ ПРОТИВ НАЦИОНАЛНОГ ОКУПЉАЊА

0

Милица Ђурђевић Стаменковски

ЧАК 82 НАСЛОВНЕ СТРАНЕ УПЕРЕНЕ ПРОТИВ НАЦИОНАЛНОГ ОКУПЉАЊА

“Повод данашње конференције је мањак скрупула, који се, како од стране пробриселске опозиције, тако и од стране пробриселске власти злоупотребљава за обрачун са аутентичном државотворном снагом”, истакла је председница Српске странке Заветници, Милица Ђурђевић Стаменковски, на конференцији за новинаре.

Она поручује да је беспризорна кампања против лидера Националног окупљања и покушај њихове дехуманизације, последица тога што је уласком државотворних снага у институције срушен монопол на српској политичкој сцени који су изградиле странке пробриселске власти и опозиције.

Са конференције је поручено да Национално окупљање остаје на позицијама на којима је и било, а да је власт та која обмањује грађане да неће уводити санкције пријатељским земљама, а онда их уводи и калкулише са питањем увођења санкција Руској Федерацији, као и по питању Косова и Метохије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Они су истакли да неће на беспризорну хајку одговарати на исти начин, већ да ће се борити истином, аргументима и чињеницама, трудећи се да поврате наду и поверење код свих оних који не излазе на избору због лоше атмосфере у политичком животу наше земље.

в

“Имате 82. насловне стране негативне кампање против нас од расписивања избора до данас”, нагласио је председник Двери, Бошко Обрадовић, додајући да много тога из таблоида, телевизије и друштвених мера није обухваћено овим податком.

Прочитајте још:  После Синише Малог и Ана Брнабић поручила десетинама хиљада фриленсера: “Иселите се из Србије” – ВИДЕО

Професор др Ратко Ристић, кандидат за градоначелника Београда, осудио је поступке председника Републике, Александра Вучића, који је изнео оптужбе на његов рачун, манипулишући његовим приватним подацима које је нелегално добио. Професор Ристић наводи да ће због тога тужити председника државе.

“Обећавамо да ћемо се борити да када преузмемо одговорност за руковођење земљом, да вратимо углед, достојанство значајним медијским ресурсима и именима српског новинарства”, рекла је председница Заветника, Милица Ђурђевић Стаменковски.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *