На листи санкција САД, прошлогодишњи кандидат за председника Србије – криве га за руски малигни утицај и угрожавање безбедности САД

0
сад

Лидер Српске деснице Миша Вацић поручио је, коментаришући санкције које му је увела САД, да му је част што је на истој листи као и предсједник Републике Српске Милорад Додик и бивши шеф БИА Александар Вулин.

„Сматрам да је то најбоља потврда да сам на правој страни човјечанства у ова тешка времена. Част ми је да се налазим на листи гдје се налази и предсједник Додик, гдје се налази наш доскорашњи директор тајних служби државне безбједности Вулин“, рекао је Вацић за АТВ и наставио:

„Сви прави Срби су проказани, не само од непријатеља Срба, Републике Српске и Србије, већ од непријатеља човјечанства“.

Говорећи о разлозима због којих је на листи санкција, то јест, како су Американци навели „руског малигног утицаја“, Вацић је рекао да не постоји ништа свјетлије у политичком пољу од онога што ради Руска Федерација.

„У потпуности сам поносан. Захваљујем том Министарству финансија САД, само што ја не да немам ниједан пени, форинт, шилинг или динар код њих, него сам био увјерен задњих 15 година да ја тамо не бих добио зелену карту“, рекао је.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Вацић је нагласио да га санкције ни најмање не потресају.

„Могу вам рећи да сам добио више честитки него за Божић, а вјерујте да их за Божић добијем пуно“, каже Вацић.

Он је кроз смијех прокоментарисао и образложење америчког министарства финансија које је навело да је директно или индиректно пријетња за безбједност и политичку стабилност Сједињених држава.

„Какав је тај Миша Вацић невјероватан кад нарушава Сједињене Америчке Државе и колицне су те САД кад их један Миша Вацић нарушава“, закључио је лидер Српске деснице за АТВ.

Прочитајте још:  Русија и Саудијска Арабија имају користи од западних санкција

Подсјећамо, америчко Минстарство финансија увело је нове санкције за појединце са Балкана, а на листи су се осим Вацића нашли и министар енергетике и рударства Српске Петар Ђокић и шеф Представништва Српске у Москви Душко Перовић.

Националист

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *