АМЕРИКАНЦИ СУ ПОЧЕЛИ НЕШТО ДА СУМЊАЈУ: СВЕ ЈЕ ВИШЕ ЧУДНИХ СМРТИ У БЛИЗИНИ ХИЛАРИ КЛИНТОН

0
клинтон

Хилари Клинтон (Фото: Јутјуб)

Нове теорије завере се појављују око личности Хилари Клинтон. Новинари су открили да су људи који су некада имали афере са бившом првом дамом Америке мистериозно “нестали”, пише руски портал Цариград.

Андреј Бочаров, преводилац и ТВ водитељ, пише на свом личном Телеграм каналу да је америчко друштво развило веома необичан образац. Испоставило се да су они који су имали прљавштину са Хилари Клинтон и или њеном пратњом имали навику да добровољно напусте овај живот.

Па, ако се сећате Епштајна, који је пружао сексуална задовољства америчком високом друштву, умро је (напомена уредника) у затвору. Већ има 29 душа које су имале посла са Хилари,- пише Бочаров.

Вреди напоменути да је у америчким медијима тема такозване „Клинтонове листе“ практично забрањена. Независни новинари скоро 40 година покушавају да истраже инциденте који су повезани славном породицом.

Важно је напоменути да је од касних 1980-их најмање 50 људи из Клинтоновог круга било „случајно” убијено од стране непознатих нападача, извршило самоубиство или је нестало без трага.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Доналд Трамп је током своје предизборне кампање 2016. помињао „листу Клинтонове” и постављао веома незгодна питања. Трамп је јавно изјавио да су Клинтонови криминална породица, а Хилари Клинтон има директну везу са нестанцима људи. Када је жена упитана о махинацијама у политичкој сфери где би се могао опрати новац, политичарка је одговорила да би било боље да новинари говоре о фондацији господина Трампа.

Прича је завршена чињеницом да је пар дана касније, Шон Лукас, адвокат који је требало да истражује превару у Демократској странци са гласовима, пронађен мртав у сопственој кући.

Прочитајте још:  Председник Федерације јеврејских општина Русије изненађен порастом неонацизма у Украјини

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *