Оља Бећковић: Гага је добио само мало батина и због тога напада Бјелогрлића

0
гага

Оља Бећковић (Фото: Принтскрин)

Гага је добио само мало батина и због тога напада Бјелогрлића, није то сад нешто.

Овим речима једна гледатељка оправдала је напад глумца Драгана Бјелогрлића на редитеља Гагу Антонијевића, укључивши се у емисију “Утисак недеље”.

На све ово, водитељка Оља Бећковић није имала никакву реакцију, нити се као аутор оградила од оваквог коментара већ је само променила тему упитавши гледатељку шта је најјачи утисак.

Релативизација насиља какву смо имали прилике да видимо овај пут и није нешто ново, ако узмемо у обзир дугу историју емисије “Утисак недеље” у којој се на перфидан начин одувек агитовало за одређену политичку опцију и агенду. Некада је то била Демократска странка, а познато је да кад демократе бију то не боли, а данас је то листа “Србија против насиља” као својеврсна наследница бивше власти.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Глумац Драган Бјелогрлић одлучио је да учешћем у протестима “Србија против насиља” и најновијим потписивањем иницијативе “ПроГлас” да своју подршку листи коју предводи ССП Драгана Ђиласа. Иако је у нишком хотелу “Амбасадор” физички насрнуо на Гагу Антонијевића 21. августа 2021. године, наневши му озбиљне повреде, Бјелогрлић је данас један од “највећих” заговорника борбе против насиља, ваљда је и најискуснији у тој области.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *