И поред забране шиптарских терориста Милица Ђурђевић се јавила са Косова и Метохије: УШЛА САМ НА КОСМЕТ! (ВИДЕО)

0

Милица Ђурђевић Стаменковски

Милици Ђурђевић Стаменковски  улазак на Косово и Метохију већ дуги низ година је забрањен, јер како су навели шиптарски терористи својим политичким деловањем угрожава уставни поредак лажне државе.

Она се вечерас прво јавила на 100 метара од административне линије са Косовом и Метохијом где шиптарски терористи сваки дан упадају и секу српске шуме, пљачкају српска домаћинства, без да их у томе спречавају надлежни органи Републике Србије, одакле је најавила прелазак линије.

“Налазимо се у селу Растелица у општини Куршумлија, на 100 метара од административне линије са Косовом и Метохијом. Иако ми је улазак у нашу јужну покрајину забрањен, вечерас ћу прећи ту невидљиву линију. У овом селу нема више ниједног јединог Србина, а једина српска породица која је одржавала домаћинство током зиме је сишла у варош и затекла опљачкану кућу и домаћинство. Опљачкали су их Шиптари! Они свакога дана упадају са ове стране административне линије у централну Србију и до 7,8 километара, пљачкају српске куће, пустоше имања, секу шуме и причињавају велику материјалну штету. Највећи проблем је што наша војска и полиција немају никакве надлежности ни са једне стране административне линије. Видели смо недавно како је по наредби Кристофера Хила склоњена српска војска са административне линије, јер се тобоже Америка није осећала безбедно због тога. Прошле године када су Шиптари напали српску полицију ватреним оружјем, и када је наша полиција узвратила како би се одбранила, након тога наши полицајци су сатима боравили у станици и давали изјаве како би објаснили зашто су се уопште и бранили. У последњих месец дана, на територију централне Србије било је више упада екстремиста него 1999. године. Само материјална штета од нелегалне сече шуме износи 2,8 милијарди динара, еколошка штета се процењује на 250 милиона евра. Познато је да великоалбански екстремизам има тежње да стигне до Појате, ако ми дозволимо да се ова села оставе на извол`те албанским екстремистима који ће наставити да секу, пљачкају, уништавају српску имовину, тако и да протерују српско становништво из централне Србије, они ће те своје тежње и испунити. Захтев Националног окупљања је да се појачају контроле српских безбедносних снага, да се војсци дају шира овлашћења, да се врати статус и ауторитет нашем војнику и полицајцу, а не да их размешта амерички амбасадор како му је воља. Ја седам година нисам ушла на територију Косова и Метохије, јер не могу да пређем Јариње или Мердар, враћају ме и кажу да подривам уставни поредак лажне Куртијеве државе. А они овде упадају сваког дана, више пута, без било каквих санкција”, написала је Ђурђевић на свом Твитер профилу.

Прочитајте још:  ОПАСАН ОТПАД ИЗ МАKЕДОНИЈЕ ЗАВРШИО У СРБИЈИ (KРУШЕВЦУ)

Мало касније Ђурђевић је на свом Твитер профилу написала:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“УШЛА САМ НА КОСМЕТ Годинама ми блокирају улазак на КиМ под изговором да им “нарушавам уставни поредак”. За мене је важно да браним уставни поредак моје државе. Мислили су да ће ме и вечерас зауставити али као што сам рекла – ко зна циљ, тај зна и пут, макар био кроз шуму. Поздрав из села Речица. Национално окупљање је у току. Слава Србији!”

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *