Израелски окупатори напали индонежанску болницу у Појасу Газе

0
израелски окупатори напали болницу

израелски окупатори напали болницу

Израелски окупатори напали индонежанску болницу у Појасу Газе.

Израелске окупационе снаге су данас у зору извршиле инвазију на индонежанску болницу у северном појасу Газе, хладнокрвно и брутално убиле рањену жену, раниле и ухапсиле још шесторицу.

Прочитајте још:  Два Палестинца погинула су од окупационих метака на Западној обали
Палестински медији су известили да је пре инвазије, окупациони авион бомбардовао главне генераторе болнице, узрокујући нестанке струје у свим одељењима и онемогућавајући их. Израелска војска је такође гранатирала подручје око болнице и њене главне капије пре него што је упала на њу под интензивном артиљеријском ватром. Као резултат тога, једна рањена жена је брутално убијена, још 3 особе су повређене, а остали су ухапшени.

Извори у палестинском министарству здравља потврдили су да је оно што израелски окупатори чине у индонежанској болници ратни злочин, гнуснији и тежи од онога што су починили у медицинском комплексу Ал-Шифа.

Прочитајте још:  МИТОВИ О НАЈМОЋНИЈИМ ВОЈСКАМА СВЕТА СУ ПАЛИ: Израел је последњи у низу примера
Од почетка израелске агресије у појасу Газе, убијено је 207 лекара, медицинских сестара и болничара, онеспособљено је 26 болница и 55 санитетских пунктова, нападнуто је 56 амбулантних возила, а десетине других амбулантних возила су онеспособљене због недостатка гориво.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *