Заветници у Расинском округу: Селу обезбедити друштвени живот а српском сељаку достојанство!

0

Заветници у Расинском округу

Прва на листи коалиције Националног окупљања, Милица Ђурђевић Стаменковски, посетила је одборе Српске странке Заветници у Варварину, Трстенику и Брусу, у оквиру посете Расинском управном округу. 

Она је у разговору са мештанима Варварина представила приоритетне теме Националног окупљања, и нагласила да ће ова коалиција учинити све да полуге одлучивања врати у руке српског народа. Делегација предвођена председницом Заветника је у оквиру посете обишла и њиве уз Западну Мораву, на којима су страдали усеви током недавних поплава.

“Борићемо се да штета коју су мештани ових села претрпели, буде у потпуности надокнађена”, истакла је Ђурђевић.

Састанак са члановима и симпатизерима одржан је и у просторијама трстеничког страначког одбора, а том приликом истакнута је подршка младим људима, који се труде да одрже спортске клубове на селу у животу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Након тога, председница Заветника обишла је и пољопривреднике овог краја, где је са њима у селу Бошњане разговорала о проблемима са којима се свакодневно суочавају.

“Обнова села је један од кључних задатака будуће власти, коју ће чинити снаге Националног окупљања. Вратићемо достојанство српском домаћину”, истакла је Ђурђевић Стаменковски.

Брус је општина у којој је Национално окупљање прва опозициона снага која је предала потписе за предстојеће локалне изборе.

“Наша снага одгледа се у томе што смо прва опозициона снага, која је предала листу за локалне изборе, што говори о подршци и поверењу које наша коалиција ужива у народу”, закључила је Ђурђевић.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *