Застава “Велике Албаније” из Београда на налогу АТП тура – откривени детаљи скандала

1

Званични Фејсбук налог АТП тура хаковала је група Албанаца. Они су са тог канала одлучили да Албанији честитају Дан независности и то уз фотографије са чувене утакмице Србије и Албаније одигране у Београду 2014. године.

Тада је изнад терена стадиона у Хумској летео дрон са заставом такозване “Велике Албаније”, у чијем се оквиру налазе и Косово и Метохија, као и делови Црне Горе, Северне Македоније и Грчке.

Срећан Дан независности, Албанијо. У овом великом дану, наша срца су пуна поноса док славимо дух слободе и уједињености. Нека застава Велике Албаније, симбол наше богате историје, вијори поносно и показује снагу наше нације”, наводи се на страници АТП тура уз заставе Албаније и тзв. Косова.

У тренутку писања вести, ова објава је и даље стајала на званичној Фејсбук страници АТП тура.

Подсетимо, Новак Ђоковић је протеклих дана био поново на мети коментара из Албаније, због тога што је Дејвис куп репрезентација Србије на мечеве против Велике Британије и Италије излазила уз песму “Весели се српски роде”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Због тога су из Албаније тражили суспензију за најбољег тенисера света, а Тениски савез тзв. Косова је чак и пријавио Дејвис куп селекцију Србије због тих потеза. Тада је и званични Дејвис куп налог на Твитеру обрисао објаву на којој српски тенисери излазе на терен уз поменуту песму.

Ипак, касније није било никаквих проблема, па су и на меч против Италијеиграчи Србије изашли уз стихове песме Данице Црногорчевић.

РТ

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Застава “Велике Албаније” из Београда на налогу АТП тура – откривени детаљи скандала

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *