Вацић: Забранићу кретање илегалних миграната кроз Београд

1

Миша Вацић

Kандидат за градоначелника Београда и носилац листе “Kад се војска на Kосово врати” Миша Вацић каже да ће када постане градоначеник спречити кретање илегалних миграната по престоници.

– Kада будем градоначелник Београда забранићу кретање илегалних миграната кроз Београд и инсистираћу да се затворе сви кампови за илегалне мигранте на територији престонице. Безбедност Београђана мора бити на првом месту – каже председник Српске деснице.

– Београд је највећи и стратешки најважнији град у земљи, у њему се налази важна економска, безбедоносна и управна инфраструктура и нема разлога да у њему држимо велики број људи који долазе из зараћених подручија, непознатог индентитета и биографије, од чега је део њих био у контакту са терористичким групама – објашњава Вацић.

Он каже да велики број миграната на улицама Београда осим претње по безбедност Београђана, негативно утиче на туризам који је један од значајних економских прихода Београда.

Пинк

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Вацић: Забранићу кретање илегалних миграната кроз Београд

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *