Запосленима у СНС кол центру речено да не излазе из објекта

0
снс

СНС

Запосленима у СНС кол центру речено да не излазе из објекта.

Након открића ЦИНС-а да у седишту Проинтера ради кол центар Српске напредне странке, у седишту фирме која је раније повезивана са бившим председником Фудбалског савеза Србије Славишом Кокезом, настала је узбуна. Како сазнаје Нова.рс, запосленима је од кадровске службе стигло обавештење да не напуштају објекат и да не разговарају испред објеката са, како наводе, непознатим људима.

Прочитајте још:  Сликање испред аутобуса, па уписивање на списак: СНС врши ПРИТИСАК пред митинг
У седишту фирме Проинтер, која се раније везивала за бившег председника ФСС Славишу Кокезу, ради кол центар Српске напредне странке, открио је ЦИНС.

Након што је објављена прича о раду кол центра, запосленима у овој фирми стигло је упозорење из кадровске службе фирме да не напуштају објекат фирме до краја радног времена, уз напомену да ће сви улази фирме бити закључани.

Прочитајте још:  "Ер Србија" смањује број запослених и плате
Како је раније објавио ЦИНС, њиховој новинарки је, током разговора за посао, послата и адреса кол центра у који треба да се јави, а реч је о седишту фирме Проинтер.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Новинарка у кол центру СНС: Сумња на куповину гласова, исплата у кешу

– У близини Луке Београд, на Вилиним водама, налази се велики простор налик на складиште у коме је и фирма Проинтер. До њега се може доћи колима или аутобусом ГСП-а број 44. Ова фирма се годинама доводила у везу са владајућом Српском напредном странком и њеним некадашњим функционером Славишом Кокезом који је до марта 2021. био председник Фудбалског савеза Србије. Тада је дошао у немилост власти и провладиних таблоида који су га оптуживали да је шверцовао цигарете и тако зарадио 640 милиона евра. Након тога, нестао је из јавности – пише ЦИНС.

Изглед овог простора на Вилиним водама не указује на то шта се унутра дешава. У њега се може ући кроз најмање двоја врата. На једнима су биле ознаке фирми Проинтер, Energosoft, Bg electronic сервиса и Win-Winа, а на друга се иначе улазило помоћу шифре, али су сада била отворена. Девојке које су такође чекале да почне смена су новинарки Нова.рс рекле да уђе на друга врата.

Нова.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *