СКАНДАЛ: Водитељка Н1 оправдала нападе на Милицу Ђурђевић у току њене трудноће, јер Ђурђевић није бранила гејеве (ВИДЕО)

0

Милица Ђурђевић Стаменковски

Гостујући у емисији јутарњег програма Н1, лидер Српске странке Заветници и прва на листи Национално окупљање, Милица Ђурђевић Стаменковски поновила је да је коалиција коју предводи изложена искључиво нападима и од стране режимских али и са опозиционих медија.

Она је подсетила да је у току њене трудноће, која је била високог ризика, била изложена још горим нападима, да су јој испред куће лепили графите са албанским кечетом на глави а испред Народног фронта где је свакодневно одлазила због здравствених разлога писали подругљиве графите.

“Да ли је у историји српског парламентаризма у неко нападнут у Народној скупштини, у прилично специфичним приватним околностима, здравственим околностима, као што сам ја? Да ли се сећате да је неко тако нападнут? Ниједна НВО која се бори за женска права, за људска права, која свакога дана истиче те пароле се није огласила да констатује да је неко у петом месецу ризичне трудноће нападнут од стране целокупног политичког естаблишмента”, рекла је Ђурђевић.

На њему констатацију водитељка је без пардона упоредила нападе на припаднике ЛГБТ популацијеса стањем у ком се налазила  у  председница Заветника, инсинуирајући како је заслужила све те нападе јер се није оглашавала када је неки припадник ЛГБТ популације пребијен на улици:

“А када сте ви реаговали када је пребијен неки геј на улици, када је добио отказ?”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

На шта је Ђурђевић одговорила:

“Али ја нисам невладина организација која заговара људска права.”

Погледајте у снимку

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *