Много афера, па се заборави: Батинаш Бјелогрлић и аутошовиниста Трифуновић жалили због хапшења Дивјака – подржали убицу Срба

0

Много афера, па се заборави: Батинаш Бјелогрлић и аутошовиниста Трифуновић жалили због хапшења Дивјака – подржали убицу Срба.

Драган Бјелогрлић је уочи премијере свог филма “Монтевидео, Бог те видео” у Сарајеву изјавио да му је жао што премијери неће присуствовати бивши генерал Армије РБиХ Јован Дивјак.

Прочитајте још:  Становници чачанских села 27. дан спречавају изградњу деонице аутопута Прељина-Пожега
Много је афера у последње време које су изавали најпознатији батинаш на српској филмској сцени Драган Бјелогрлић и његов колега аутошовниста Сергеј Трифуновић, па се протсто заборави да су обојица жалили када је ухапшен убица Срба Јован Дивјак.

Можда су то неки заборавили, али о овој афери сведоче догађаји из Сарајева, а они датирају од 2011. године када су Бјелогрлић и Трифуновић направили огроман скандал. Они су тада пљунули на српске жртве рата у БиХ..

Прочитајте још:  Дачић: Србија ће Ирану донирати 50.000 доза Спутњика В
Драган Бјелогрлић је уочи премијере свог филма “Монтевидео, Бог те видео” у Сарајеву изјавио да му је жао што премијери неће присуствовати бивши генерал Армије РБиХ Јован Дивјак који је у то време био ухапшен у Бечу, због убиства 42 српска војника ЈНА у Добровољачкој улици у Сарајеву.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Просто ми је жао што Јово неће бити вечерас на премијери мог филма, а претпостављам да ће се то решити на безболан начин. Непријатно ми је да говорим о нечему што не знам и да дајем неке изјаве. Мени је само жао што неће бити ту вечерас” – рекао је тада Бјелогрлић у интервјуу Радио Сарајеву.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *