Какву поруку шаље Оливера Зекић?

0

Њена слика је најава да ће се у Србији догодити еугеника. Прво, одлично јој стоји као да је створена за њу, у потпуности одсликава њену личност и карактер. Реинкарнација управнице у неком од нацистичких логора. Друго, са овим је показала да они могу да раде све што им падне на памет  без скрупула,  без стида. Треће, поруку коју шаље је језива. Порука је да нас чека коначно решење  (логори, гасне коморе, медицински експерименти) односно једном речју – еугеника.

По сопственом признању Оливера Зекић је своју слику у униформи високог нацистичког официра поставила на свој профил на Телеграм каналу.

Занимљиво је да на том каналу у последње време доминирају  снимци страдања Палестинског народа од стране војске Израела. Госпођа Оливера је сама признала да је њена фотографија у функцији провокације. Поставља се питање кога провоцира? Можда шаље поруку Израелу обучена у униформу нацисте који је реализовао коначно решење за Јеврејски народ. Самим тим што је госпођа Оливера јавни службеник државе Србије И прима плату из буџета њен срамни гест или како она каже ” провокација” заслужују најоштрију  јавну осуду свих државних институција, њену моментално смену и кривичну одговорност. У супротном можемо  сматрати да Србија толерише  нацизам, а да је она весник почетка спровођења еугенике у Србији.

Горан Пајић / Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *