ИГИЋ ПОЗВАО ПИРОЋАНЦЕ ДА ГЛАСАЈУ ЗА НАЦИОНАЛНО ОКУПЉАЊЕ

0
Игић, план

Горан Игић

ИГИЋ ПОЗВАО ПИРОЋАНЦЕ ДА ГЛАСАЈУ ЗА НАЦИОНАЛНО ОКУПЉАЊЕ.

Прочитајте још:  Ко не дође у шетњу за „ОВК”, остаје без новца
Члан Председништва Српске странке Заветници Горан Игић, упутио је снажну поруку својим земљацима у Пироту, где је изборна листа под редним бројем 4 на локалним изборима, према истраживањима достигла невероватних 24% подршке.

Прочитајте још:  ДОЛАЗИ ПРОПАСТ, НЕСТАШИЦЕ, ГЛАД! Падаће долар, евро, динар… Ево шта да радите са новцем! (ВИДЕО)
Горан Игић је у видео-поруци рекао следеће:

„Многи људи пореклом из пиротског краја живе далеко од свог завичаја. Мој отац је рођен у Српској Планиници, у општини Пирот, имам претке из Сукова, Срећковца и других места. Живим у Војводини већ две деценије, али судбина града Пирота није нешто према ја чему могу да будем равнодушан. Позивам грађане града Пирота и околних села да на локалним изборима дају глас изборној листи под редним бројем 4 на локалним изборима „Ујединимо Пирот“, кандидату за градоначелника Владимиру Стојановићу. Такође, позивам Пироћанце да на парламентарним изборима подрже изборну листу број 4 – Националног окупљања – државотворне снаге, чији је носилац листе Милица Ђурђевић Стаменковски и да покажу да је Пирот јако упориште, тврђава, Момчиловград, град победе, град у коме могу бити промене. Промене на боље. Хвала вам.“

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Горан Игић

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *